Tgrt Haber
21 Temmuz 2022 07:13 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 08:14

Rıdvan Yılmaz’a İskoçya yolu gözüktü!

Almanların ödeme planını beğenmeyen Beşiktaş yönetimi, Rıdvan’ın gidişine izin vermedi. Genç sol bekin yeni talibi ise İskoçya temsilcisi oldu. Rangers siyah beyazlı yönetime 6 milyon avroluk teklifte bulundu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Rıdvan Yılmaz’a İskoçya yolu gözüktü!
Rıdvan Yılmaz,Beşiktaş

Beşiktaş’ta Rıdvan Yılmaz'ın takımda kalması bekleniyordu ancak İskoçya'dan sürpriz bir teklif geldi. Bir süre önce genç oyuncuya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt talip olmuş ve 5 milyon avroya el sıkışılmıştı. Ancak Almanların ödeme planında değişikliğe gitmesi transferin gerçekleşmemesine sebep olmuştu.

İSKOÇYA TEMSİLCİSİ TEKLİFTE BULUNDU

Son anda Frankfurt biletini iptal etmek zorunda kalan Rıdvan için yeni bir teklif geldi. İskoçya'nın Rangers kulübü, genç sol beki kadrosuna katmak için cömert bir teklifte bulundu. Bonservis bedeli olarak 6 milyon avronun yanı sıra başarı bonuslarının da yer aldığı teklif kulüpte olumlu karşılandı. Ancak siyah beyazlılar sonraki satıştan da yüzde 20'lik pay istiyor. İskoçlar bunun üzerine düşünmek için süre istedi. Bu arada Frankfurt'la anlaşma bozulmasından sonra nabız yoklayan Torino, 6 milyon avroluk teklif üzerine yine aradan çekildi. Bu arada Rıdvan Yılmaz'ın şu ana kadar kariyer planlamasında İskoçya'yı düşünmediği için Rangers'a transferi için kararsız olduğu öğrenildi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...