Tgrt Haber
16 Temmuz 2022 20:41 - Güncelleme : 17 Temmuz 2022 05:29

Barcelona Robert Lewandowski'yi transfer etti

İspanyol devi Barcelona, Bayern Münih'in yıldız golcüsü Robert Lewandowski'yi kadrosuna kattı. Bayern Münih'e bonuslarla beraber 50 milyon Euro bonservis ödeyecek olan İspanyol ekibi, Polonyalı golcüye ise yıllık net 9 milyon Euro verecek.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Barcelona Robert Lewandowski'yi transfer etti
Lewandowski,Barcelona,transfer

Futbol dünyasında bir süredir beklenen transfer nihayet gerçekleşti. Alman ekibi Bayern Münih dünyaca ünlü golcü futbolcusu Robert Lewandowski, İspanyol ekibi Barcelona'ya transfer oldu.

Alman ekibi, Robert Lewandowski'nin transferi için Barcelona ile sözlü olarak anlaşma sağlandığı duyurdu. Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer yaptığı açıklamada, "İki taraf için de iyi bir anlaşma oldu. Robert bizimle her şeyi kazandı. Ona minnettarız." dedi.

"SÖZLÜ ANLAŞMAYA VARDIK"

Kulübün CEO'su Oliver Kahn ise açıklamasında, "Barcelona ile sözlü olarak anlaşmaya vardık. Kontratı bekliyoruz. Robert'e teşekkür ediyoruz. Daha önce de takımdan büyük oyuncular ayrıldı. Başarılar elde etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Barcelona Robert Lewandowski'yi transfer etti

BARCELONA DA DUYURDU

Barcelona'dan yapılan açıklamada ise Polonyalı golcü futbolcu Robert Lewandowski'nin transferi için Almanya ekibi Bayern Münih ile prensip anlaşmasına varıldığını belirtildi.

DEV BONSERVİS BEDELİ

Katalan ekibi, 33 yaşındaki Lewandowski'nin sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacağını duyurdu. Alman basınında yer alan haberlerde, transferin bonuslarla 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında gerçekleştiği öne sürüldü.

YILLIK MAAŞINDA BÜYÜK İNDİRİM

Marca gazetesi, Bayern Münih'ten yılda 23 milyon Euro brüt maaş alan Lewandowski'nin İspanyol devinden yıllık 9 milyon Euro net maaşla sözleşme imzalayacağını yazdı. Bu da yıllık yaklaşık 17,6 milyon Euro (haftada 336 bin Euro) brüt maaş anlamına geliyor.

Robert Lewandowski'nin bu anlaşması LaLiga'daki en yüksek maaşlı 9 futbolcunun arasına giremedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...