Tgrt Haber
07 May 2014 00:26

Ronaldo dünyanın en iyisi olacak ismi açıkladı

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Neymar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ronaldo dünyanın en iyisi olacak ismi açıkladı
cristiano ronaldo, futbol, ispanya, futbol haberleri, portekiz, ronaldo, AVRUPA LİGLERİ haberleri, AVRUPA LİGLERİ,

Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu hakkında övgü dolu sözler sarfeden Ronaldo, Neymar'ın gelecekte dünyanın en iyi oyuncusu olabileceğini dile getirdi.  SporTV'ye konuşan Ronaldo, "Neymar'ın en iyi futbolcu olabileceğini düşünüyorum. Son zamanlarda gelecekte ne kadar büyük bir oyuncu olabileceğini kanıtladığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
''DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU OLACAK''
Ezeli rakipleri Barcelona'nın yıldızı hakkında konuşan Ronaldo, "Barcelona'ya adaptasyon konusunda sıkıntılar yaşadı, başta sorunlarla karşılaştı. Ama onun dünyanın en iyi oyuncusu olacağı konusundaki düşüncelerimde hiç şüphe etmedim" şeklinde konuştu.  Dünya Kupası hakkında açıklamalarda bulunan Portekizli, "Favori değiliz. Ama elimizden geleni yapacağız. Karmaşık bir gruptayız ve bu Dünya Kupası'nın çok zorlu geçeceğini biliyoruz" yorumunda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...