Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2014 19:15

Ryan Gigs futbolu bıraktı

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da teknik direktörlüğe getirilen Hollandalı Louis van Gaal'in yardımcılığını yapacak Ryan Giggs, futbolu bıraktığını açıkladı.

Ryan Gigs futbolu bıraktı
louis van gaal, manchester, giggs, AVRUPA LİGLERİ haberleri, AVRUPA LİGLERİ,

Giggs, kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan futbolculuğa veda mektubunda, kulüp yönetimine, taraftarlara ve yıllardır birlikte çalıştığı tüm teknik ekip üyelerine teşekkürlerini iletti. Manchester United'daki yeni görevi öncesi heyecanlandığını kaydeden Galli futbol adamı, mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Hayatımda yeni bir sayfa açıyorum. Böylesine büyük bir kulüpte 963 kez ve Galler Milli Takımı'nda 64 defa forma giydiğim için kendimi gururlu, onurlu ve şanslı hissediyorum. Hayalim hep Manchester United'da oynamaktı. İnanılmaz bir teknik adam olan Sir Alex Ferguson ile çalışıp, dünyanın en iyi oyuncularıyla forma giyerek, hepsinden de öte dünyanın en büyük taraftarı önünde oynadığım ve hayallerimi gerçekleştirebildiğim için mutluyum. Şu ana kadar çalıştığım tüm teknik ekip üyelerine de teşekkür ederim. Siz olmadan kariyerim boyunca 34 kupa kazanamazdım. Arkadaşlarım ve ailem de destekleri için özel bir teşekkürü hak ediyor."
- "Louis van Gaal ile çalışacağım için çok mutluyum"
Giggs, Hollanda Milli Takımı'nda görev yapan ve Brezilya'da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nın ardından 3 yıllığına Manchester United'ın başına geçecek Louis van Gaal gibi kaliteli bir teknik adamla çalışacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. "Kırmızı Şeytanlar"ın, Louis van Gaal ile başarılı olacağına inandığını ifade eden 40 yaşındaki futbol adamı, "Bugün Manchester United için fantastik bir gün. Louis van Gaal gibi kaliteli bir isimle çalışacağım için çok mutluyum. Takımın onun yönetimi altında başarılı olacağına inancım tam" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...