Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Temmuz 2022 11:12 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 11:23

Selçuk İnan'dan Fatih Terim sözleri: Yollar neden ayrıldı?

Galatasaray haberleri: Selçuk İnan, teknik direktörlük için Hatayspor'la görüştüğünü ancak net bir teklif olmadığını söyledi. İnan, Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılışıyla ilgili ise, "Bizim de beklemediğimiz bir durumdu" dedi.

Selçuk İnan'dan Fatih Terim sözleri: Yollar neden ayrıldı?
Galatasaray,Selçuk İnan,Fatih Terim

Galatasaray'ın eski kaptanlarından Selçuk İnan, Sabah gazetesine açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılış süreciyle ilgili Selçuk İnan, "Bizim de beklemediğimiz bir durumdu. Belli bir proje kapsamında çalışmalar başlamıştı. Yöneticiler ve başkan, hoca ile konuşmuştu. Ancak her zaman inandığınız kişiler aynı kalmayabiliyor. Fatih Terim kendisine güveniyordu. Hepimizi Avrupa için inandırmıştı." dedi.

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini ile yaptığı görüşmeyle ilgili ise Selçuk İnan şunları söyledi, "Uzun zamandır Mancini ile görüşüyorduk. Beni davet etti. Çok özel bir adam. De Rossi ile de uzun uzun futbol konuştuk. Ekip için İtalya'dan düşündüğüm insanlar var. O konuları tartışık."

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'la görüştüğünü söyleyen Selçuk İnan, "Net bir teklif değildi ama bir görüşme olmuştu. Şu anda bir kaç takımla temastayım." açıklamasında bulundu.

BURAK ELMAS, FATİH TERİM İLE NEDEN YOLLARI AYIRDI?

"Bu ayrılık, bizim de beklemediğimiz ve anlam veremediğimiz bir durumdu. Çünkü Fatih Terim çok rahattı. Belli bir proje kapsamında çalışmalar başlamıştı. Şampiyonluk lafı dahi edilmemişti. Avrupa'da başarılı olmak çok önemliydi. Oyuncuları Avrupa'da önemli bir isim haline getirmek, mümkünse onları yurt dışına satmak projenin önemli bir parçasıydı. Şampiyonluk Galatasaray'ın genlerinde var ancak böyle bir şey yaşayabilme durumu da mevcuttu. Yöneticiler ve başkan hoca ile konuşmuştu. Ancak her zaman inandığınız kişiler aynı kalmayabiliyor. Oysa ki, Fatih Terim kendisine güveniyordu. Hepimizi Avrupa için inandırmıştı."

Selçuk İnan'dan Fatih Terim sözleri: Yollar neden ayrıldı?

ARDA GÜLER SÖZLERİ

"Kendisini 2-3 senedir takip ediyorum. Çok yetenekli bir futbolcu, İnşallah dilediği yerlere gelir. Böyle oyunculara ihtiyacımız var. Ona iyi davranmalı ve güven vermeliyiz. 'Çok yukarı çekmeyelim, şımarmasın' gibi söylemlerden kaçınmalıyız. Bazı futbolculara güven vermek, ona iyi olduğunu hissettirmek, motive etmek çok daha iyidir. Çünkü bu cümleleri ne zaman söylesek mutlaka kaybettiğimiz isimler oldu."

"JESUS'UN HIRSI ÇOK YÜKSEK"

"Jesus'u Benfica'da, Braga'da takip ettim. Hatırlamıyorum ama ona karşı oynamıştık sanırım. Çok tecrübeli ve kendisini kanıtlamış bir hoca. Oyuncu ilişkileri de üst seviyede. Gomis'le de Jesus hakkında konuştuk. Kazanma hırsı yüksek olan bir isim."

"KENDİMİZİ KÜÇÜK GÖRMEMELİYİZ"

"Ligimiz çok kolay bir lig değil. Kendimizi küçük görmemeliyiz. Son dönemlerde iyi oyuncular yetiştiriyoruz. Benim gördüğüm kadarıyla antrenman temposunda farklılıklar var Avrupa'ya göre. Bu bir mantalite. Mücadele etmeyen futbolculara teknik ekipten önce futbolcular müdahale ediyor. Ülkemizde bu durum daha farklı."

"BURAK YILMAZIN YERİ KOLAY DOLMAZ"

"Tabii ki kolay değil. Yıllardır Milli Takım'ın skor yükünü çekiyor. Kendisiyle aramız gayet iyi. Benim hiç kimseyle aramda sorun olmaz. Türkiye iyi bir jenerasyona sahip. Portekiz'e elenmeden önce, "Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok" diye demeçler okuyordum. Bizim kaybedecek bir Dünya Kupamız vardı. Bir yere kadar geldiyseniz son bir merdiven basamağı kalmışsa artık oraya tesadüfle gelmemişsiniz demektir."

"FERNANDO'YU ÇOK BEĞENIYORUM"

"Birçok futbolcu var ancak Antalyaspor'dan Fernando'yu çok beğeniyorum. Orkun Kökçü de Hollanda Ligi'nde gayet iyiydi. Dorukhan'ın genel performansını da geçen sezon için çok beğendim."

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...