Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Eylül 2021 13:06

Hollanda maçında kaleyi kim koruyacak? Şenol Güneş kararını verdi

A Milli Takım, Dünya Kupası Elemeleri’nde deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar Cebelitarık engelini kayıpsız geçmesine rağmen teknik direktör Şenol Güneş, oynanan futboldan memnun kalmadı. Deneyimli hoca, Hollanda’nın karşısına çıkaracağı ilk 11’in sinyallerini verdi.

Hollanda maçında kaleyi kim koruyacak? Şenol Güneş kararını verdi
hollanda türkiye maçı,şenol güneş,altay bayındır,uğurcan çakır

A Milli Takım, Dünya Kupası Elemeleri’nde Hollanda, ile karşılaşacak. Kafasındaki ilk 11’i şekillendiren tecrübeli hoca Altay Bayındır’ın Karadağ maçında yediği hatalı frikik golünden sonra Cebelitarık maçında olduğu gibi kaleyi yine Uğurcan Çakır’a emanet edecek.

MİLLİ TAKIM'IN HOLLANDA 11'İ

Sabah’ın haberine göre kaleyi Uğurcan Çakır, koruyacak. Hollanda’nın hücumcularına karşı savunma hattı ise Zeki-Merih-Çağlar-Mert Müldür defans dörtlüsünden oluşacak. Hakan Çalhanoğlu 10 numara pozisyonunda görev alacak. Orta sahanın sağında Cengiz solunda ise Kenan oynayacak. Orta sahada Okay Yokuşlu ile birlikte İngiliz ekiplerinden Watford'a transfer olan Ozan Tufan Hollanda maçının ilk 11’inde görev alacak. Sarı kart cezası tamamlanan Burak Yılmaz ise takımın golcüsü olarak ileri uçta forma giyecek.

KALECİLERİMİZ VAZGEÇİLMEZ!

Cebelitarık maçından sonra Uğurcan Çakır üzerinden sorulan kale sorusuna Şenol Güneş, daha önce suni çimde oynadığı için Uğurcan’ı tercih ettiğini söylemişti. Uğurcan’dan da Altay’dan da memnun olduğunu ve maçına göre kaleyi kimin koruyacağının değişebileceğini söyleyen Güneş, son maçta yenilen golün etkili olabileceğini ancak genel olarak Milli Takım’ın ekipteki kalecilerden vazgeçemeyeceğini belirtmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...