Tgrt Haber
15 May 2022 20:49 - Güncelleme : 15 May 2022 21:16

Serdar Aziz imzayı attı: Fenerbahçe'den alacağı ücret belli oldu

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Serdar Aziz ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Anlaşmayı kısa süre içinde açıklaması beklenen yönetimin tecrübeli stoper ile yıllık 18 milyon TL garanti ücret ve ek başarı bonuslarıyla sözleşme imzaladığı belirtildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Yeni Şafak
Serdar Aziz imzayı attı: Fenerbahçe'den alacağı ücret belli oldu

Fenerbahçe iç transferde sezon sonunda sözleşmesi sona erecek tecrübeli stoper Serdar Aziz ile sözleşme yeniledi. Yeni yabancı kuralında yerli oyuncular büyük önem veren sarı-lacivertliler bu sezonki performansıyla beğeni toplayan tecrübeli stoper ile yeni sözleşme imzaladı. Fenerbahçe’nin Serdar Aziz ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi.

SÖZLEŞME DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Yönetim önceki gün milli futbolcunun menajeriyle bir araya geldi ve görüşmede son pürüzler giderilerek anlaşmaya varıldı. Serdar Aziz ile anlaşmanın detaylarının kısa sürede açıklanması ve tecrübeli stoperle imzaların atılması bekleniyor.

Serdar Aziz ile yapılan görüşmelerde yıllık ücret konusunda arada fark vardı. Yönetimin önerdiği yıllık ücreti biraz daha artırdığı, takımda kalmak isteyen Serdar Aziz’in de teklifi kabul ettiği öğrenildi. Yönetimin yıllık 18 milyon TL ücret ve başarı bonuslarıyla sözleşme imzaladığı belirtildi.

KARTAL İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Teknik direktör Vitor Pereira döneminde forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Aziz, teknik direktör İsmail Kartal’ın göreve gelmesinin ardından Szalai ve Tisserand’dan formayı kaparak ilk 11’in değişmezi oldu ve sakatlık sürecine kadar Kim Min-Jae ile iyi bir ikili oldu.

Tecrübeli stoper bu sezon 27 maçta 1 gol ve 1 asist üretti. Bu süreçte Serdar, Fenerbahçe’de sergilediği performansla uzun yıllar sonra yeniden milli formayı giydi. Norveç maçında gözüne aldığı darbe nedeniyle bir süre sakatlık yaşayan Serdar, Portekiz maçında milli takıma döndü.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...