Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Kasım 2021 18:26

Serdar Gürler'den Stefan Kuntz'a tepki!

Ligin formda ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Serdar Gürler, A Milli Takım aday kadrosuna alınmadığı için sosyal medya hesabından sitem dolu bir açıklama paylaştı.

Serdar Gürler'den Stefan Kuntz'a tepki!
Konyaspor,Serdar Gürler,A Milli Takım

Konyasporlu Serdar Gürler, A Milli Takım'a davet edilmediği için tepki gösterdi. Gürler, Galatasaray'ın genç oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın Cengiz Ünder'in yerine kadroya dahil edilmesinden sonra sarı-kırmızılı futbolcunun fotoğrafını paylaşıp, üzerine not düştü.

Serdar Gürler'den Stefan Kuntz'a tepki!

"SANA SAYGIM SONSUZ AMA ADALETİN OLMADIĞI YERDE..."

Deneyimli futbolcu paylaşımında, "Kardeşim benim hayırlı olsun. Sana saygım sonsuz. Çok iyi futbolcusun, bunu yüzüne karşı da söyledim. Daha iyi yerlere geleceğini canı gönülden inanıyorum ve bunu istiyorum." diyerek tepkisinin Barış Alper'le alakalı olmadığını söyledi. Devamında, "Mesajım sana değil, sadece adaletsiz davrananlara. Adaletin olmadığı yerde, neden bu haldeyiz diye düşünüyorlar hala." diyen Gürler, çok geçmeden bu hikayeyi kaldırdı.

KONYASPOR DA PAYLAŞIM YAPTI

Konyaspor Kulübü de A Milli Takım'a alınmayan Serdar Gürler için bir paylaşım yaptı. Konyaspor paylaşımında, "Merhaba Stefan(Kuntz) seni Serdar'la tanıştırabilir miyiz?" ifadeleri kullanıldı.

Serdar Gürler'den Stefan Kuntz'a tepki!

DESTEK MESAJLARI GELDİ

Bu sezon oldukça formda bir yıl geçiren Serdar Gürler, Konyaspor'un başarısında da büyük pay sahibi oldu.2 gol 3 asistle oynayan 30 yaşındaki futbolcuya sosyal medyada da destek mesajları yağdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...