Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 10:44 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 10:54

Sevilla teklifi yükseltti: Marcao'da sona doğru...

Galatasaray transfer haberleri: İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın Marcao için yaptığı 10 milyon Euro'luk teklifini 12 milyon Euro'ya yükselttiği belirtildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Sevilla teklifi yükseltti: Marcao'da sona doğru...
Sevilla,,Galatasaray,transfer

Süper Lig'de yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Marcao'nun transferi için Sevilla ile anlaşmaya çok yakın...

Spor Arena'da yer alan habere göre, Zenit'in 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu belirtmesinin ardından Sevilla'nın teklifini 12 milyon Euro'ya yükselttiği ifade edildi. Brezilyalı stoperin Zenit'i reddettiği ve Sevilla'ya transfer olmak istediği belirtildi.

Haberde ayrıca, sarı-kırmızılıların, Kaan Ayhan için Sassuolo ile görüşme gerçekleştirdiği ve İtalyan ekibinin 5 milyon Euro talep ettiği kaydedildi.

Marcao, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 26 maçta süre almış ve Avrupa Ligi'nde gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...