Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Temmuz 2021 15:13

Sivasspor Avrupa’da 15. maçına çıkıyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda yarın Moldova temsilcisi Petrocub ile deplasmanda karşılaşacak DG Sivasspor, Avrupa kupalarında 15. maçına çıkacak.

Sivasspor Avrupa’da 15. maçına çıkıyor
Demir Grup Sivasspor,UEFA Avrupa Konferans Ligi,Petrocub

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Sivasspor, yarın deplasmanda Petrocub’a konuk olacak. Zimbru Stadyumu’nda saat 20.00’da başlayacak müsabakayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Jeremie Pignard yönetecek. Maça galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, rakibini yenip Avrupa maçlarına güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

5 EKSİK VAR

Kırmızı-beyazlılarda bu zorlu mücadele öncesi 5 eksik bulunuyor. Sakatlığı devam eden Aaron Appindangoye ve Erdoğan Yeşilyurt’un yanı sıra Alaaddin Okumuş, Furkan Sağman ve Samba Camara Petrocub karşısında takımlarını yalnız bırakacak.

AVRUPA'DAKİ 15. MAÇ

Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Petrocub mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 15. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 14 müsabakada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 15 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 29 gole engel olamadı.

Sivasspor Avrupa’da 15. maçına çıkıyor

Sivasspor Avrupa’da 15. maçına çıkıyor

SİVASSPOR MOLDOVA'YA ULAŞTI

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova temsilcisi Petrocub ile karşılaşacak DG Sivasspor, başkent Kişinev'e geldi.

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki ilk sınavı için Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla 1 saatlik uçuşun ardından Kişinev Uluslararası Havalimanı'na iniş yaptı. Kişinev'de kamp yapacağı otele yerleşen Yiğidolar, saat 18.00'de maçın oynanacağı Zimbru Stadyumu'nda yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamlayacak.

Petrocub ile Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda yarın saat 20.00'de karşılaşacak. Mücadelede hakem Jeremie Pignard görev yapacak. Karşılaşma Trtspor'dan naklen yayınlanacak.

MAÇ KADROSU AÇIKLANDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova temsilcisi Petrocub ile karşılaşacak olan DG Sivasspor’da maçın kamp kadrosu açıklandı.Sivasspor’un yarın Petrocub ile oynayacağı maç kadrosu belli oldu. Rıza Çalımbay, kafilede şu isimlere yer verdi: “Ahmet Oğuz, Ali Şaşal Vural, Caner Osmanpaşa, Dımıtrıos Goutas, Emre Satılmış, Eren Şahin, Fayçal Fajr, Hakan Arslan, Isaac Cofie, Jorge Felix, Kerem Atakan Kesgin, Koray Altınay, Leke Samson James, Muammer Yıldırım, Mustapha Yatabare, Olarenwaju Kayode, Pedro Henrique, Sefa Yılmaz, Uğur Çiftçi, Ziya Erdal.”

Sivasspor Avrupa’da 15. maçına çıkıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...