Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 08:23 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 08:43

Sofiane Feghouli İstanbul'da kaldı: Ezeli rakibe gidiyor!

Son dakika transfer haberleri: Geçtiğimiz sezonu istediği yerde tamamlayamayan Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yerli oyuncularını bir bir kaybeden ve bu doğrultuda geniş bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar transferde harekete geçti. Beşiktaş, Galatasaray'ın yıldız ismi Sofiane Feghouli'yi listesine aldı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Sofiane Feghouli İstanbul'da kaldı: Ezeli rakibe gidiyor!
Sofiane Feghouli,Ceyhun Kazancı,Beşiktaş,transfer,Galatasaray

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Siyah-beyazlılar yurt dışı kampını tamamladıktan sonra Nevzat Demir tesislerinde yaptığı antrenmanlarala lige hazırlanıyor.

Valerien Ismael daha önce yönetime transfer listesini sunmuştu. Alternatifli bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılarda sürpriz bir isim gündeme geldi...

FEGHOULİ BOMBASI!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.

Hull City'ye transfer olacağı iddia edilen Dimitris Pelkas için Fenerbahçe ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren siyah-beyazlılardan bir hamle daha geldi.

Fotomaç'ın haberine göre; Fassnacht transferinde bir türlü istediği seviyeye gelemyen Beşiktaş'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı'nın Sofiane Feghouli'nin menajeri ile bir araya geldiği belirtildi.

Sofiane Feghouli İstanbul'da kaldı: Ezeli rakibe gidiyor!

2 MİLYON EURO İSTEDİ

Şu anda boşta olan Cezayirli yıldızın menajeri siyah-beyazlılardan imza parası hariç yıllık 2 milyon Euro net maaş talep etti.

Feghouli'nın menajeri oyuncusunun İstanbul'da yaşamayı sevdiğini, Türkiye'de oynamak istediğini belirterek bu rakamın altına düşmek istemediklerini söyledi.

Ceyhun Kazancı ise Feghouli'yi beğendiklerini ancak kafalarındaki rakamın bonuslar ve imza parasıyla beraber toplam 1.5 milyon Euro civarında olduğunu ifade etti. Kazancı, bu rakam üzerinden bir görüşme yapmak isterlerse kapılarının kendilerine açık olduğunu söyledi.

5 SEZON GALATASARAY FORMASI GİYDİ

Feghouli 2017-2018 sezonunda West Ham United takımından Galatasaray'a transfer olmuştu.

Cezayirli oyuncu 5 sezon Galatasaray forması giydi. 162 karşılaşmada sarı kırmızılı formayı giren Feghouli, 34 gol katkısı sağladı.

Sofiane Feghouli Cezayir Milli Takım formasıyla 54 karşılaşmada görev aldı. 19 gol attı.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...