Tgrt Haber
26 Temmuz 2021 10:58

Fenerbahçe sol bekini buldu! Kenedy... Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Vitor Pereira'nın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle sistem değişikliğine giderek 3-4-3 oynama hazırlığında olan Fenerbahçe, sol bek mevkisi için bonservisi Chelsea'de olan Kenedy'yi gündemine aldı. Piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız isim için sarı-lacivertlilerin yapacağı teklif de ortaya çıktı.

Fenerbahçe sol bekini buldu! Kenedy... Son dakika transfer haberleri
Vitor Pereira,Chelsea,Pereira,Fenerbahçe

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanan ve Pereira ile birlikte iyi bir kamp dönemi geçiren Fenerbahçe, nokta atış transferlerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. 3-4-3 sistemini takımına yerleştirmeye çalışan Vitor Pereira hücum özellikleri iyi olan bir sol bekin transfer edilmesini istiyor.

BONSERVİSİ CHELSEA'DE

Sarı-lacivertli kurmaylar geçtiğimiz sezon da adın geçen bir ismi gündemine alarak harekete geçti. Takvim'in haberine göre; bonservisi Chelsea'de olan Brezilyalı sol bek Kenedy için ilk teklif yapıldı.

OPSİYONLU KİRALAMA

Geçtiğimiz sezonu Granada'da kiralık olarak geçiren Kenedy için Fenerbahçe satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Chelsa'nin Kenedy'yi yeni sezonda da kadroda düşünmediği öğrenilirken başka kulüplerin de teklifi soz konusu. 25 yaşındaki Kenedy'nin piyasa değeri yaklaşık 10 milyon euro civarında...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...