Tgrt Haber
13 Temmuz 2022 15:55 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 17:27

Son dakika! Başakşehir, Mesut Özil'i kadrosuna kattı!

Son dakika haberi: Başakşehir, sosyal medya hesabından kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ'ın, 2018'de Mesut Özil ile ilgili söylediği sözleri paylaştı. Bu paylaşım, prensip anlaşmasına varıldığı belirtilen yıldız futbolcu ile anlaşma sağlandı şeklinde yorumlandı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Başakşehir, Mesut Özil'i kadrosuna kattı!
mesut özil,başakşehir

Fenerbahçe'de geçtiğimiz yıl beklentilerin gerisinde kalan Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı. 33 yaşındaki yıldız oyuncuya bu hafta içi imza atması beklenen oyuncuyla ilgili Başakşehir Futbol Kulübü'nden heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Kulübün sosyal medya hesabından Göksel Gümüşdağ'ın 4 yıl önce Alman gazetesi Bild'e verdiği röportajdan bir kesit kullanarak, "...birgün yollarımız Başakşehir'de kesişecek" paylaşımını yapıldı.

Son dakika! Başakşehir, Mesut Özil'i kadrosuna kattı!

Gümüşdağ, söz konusu röportajda, "Umarım Mesut’la yollarımız bir gün Başakşehir’de kesişir. Eğer bizde oynamak isterse onu transfer etmek için her şeyi yaparız" ifadelerini kullanmıştı.

BAŞAKŞEHİR'DEN MESUT ÖZİL PAYLAŞIMI

Başakşehir sosyal medya hesabından yapılan bir diğer paylaşımda ise Tarkan'ın 'Kır Zincirlerini' şarkısıyla paylaşım yaptı. Kulüp 'KırZincirlerini' etiketi kullanarak Mesut Özil'in kullanıcı adı alıntılandı. 

Son dakika! Başakşehir, Mesut Özil'i kadrosuna kattı!

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMAMIŞTI

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ancak beklentilerin altında kalarak eski teknik direktör İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakılan Mesut Özil, Jorge Jesus'un planlamasında da kendine yer bulamamıştı. Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcu ile yollar ayrılırken yeni adresinin yine bir İstanbul ekibi olacağı belirtilmişti. Açıklamalarında kariyerine ve özel hayatına İstanbul'da devam etmek istediğini kaydeden 33 yaşındaki futbolcu, Başakşehir ile anlaştı. Özil, turuncu-lacivertlileri seçmesindeki önemli etkenlerden biri de Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu.

Son dakika! Başakşehir, Mesut Özil'i kadrosuna kattı!

Fenerbahçe'de beraber çalışan aynı zamanda da yakın dostlukları bulunan ikilinin yolları tekrar kesişmiş olacak.

Turuncu-lacivertli yönetim, bu hafta içi tecrübeli oyuncuya resmi imzayı attırmayı planlıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...