Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 11:24 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 11:49

Beşiktaş, Weghorst'u resmen açıkladı!

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, 29 yaşındaki Hollandalı golcü Wout Weghorst'un transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş, Weghorst'u resmen  açıkladı!
Beşiktaş,Weghorst,transfer,KAP

Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Wout François Maria Weghorst’un transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle: “Profesyonel Futbolcu Wout François Maria Weghorst’un transferi konusunda Oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.”

Ülkesinde Emmen, Heracles, AZ Alkmaar, Almanya'da Wolfsburg formaları giyen 29 yaşındaki santrfor, bu yılın başında 12 milyon sterlin bonservis bedeliyle İngiltere'nin Burnley takımına transfer olmuştu.

Tecrübeli futbolcu, kariyerinde çıktığı 396 maçta 163 kez fileleri havalandırdı. Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen Weghorst, 14 karşılaşmada 3 gol attı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...