Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2022 15:05 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 15:24

Beşiktaş'ın yeni golcüsü bu gece İstanbul'a geliyor!

Son dakika transfer haberi: Transfer döneminde şu ana kadar Romain Saiss, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun'u kadrosuna katan Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu golcü Wout Weghorst transferinde de mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, Hollandalı golcünün kiralanması konusunda İngiliz kulübü Burnley ile anlaştı. Hollandalı yıldız bu gece 23.30'da İstanbul'da olacak...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'ın yeni golcüsü bu gece İstanbul'a geliyor!
Beşiktaş,transfer,Wout Weghorst,İstanbul

Beşiktaş, uzun süredir yoğun uğraş verdiği Hollandalı golcü Wout Weghorst transferinde mutlu sona ulaştı...

NTV Spor'un haberine göre; Weghorst ile 1 yıl için mali şartlarda anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, Hollandalı oyuncunun kararını bekliyordu. Yıldız golcü ile yapılan son görüşmede tüm pürüzler giderildi ve imza aşamasına gelindi.

Beşiktaş’ın yeni forveti Wout Weghorst, bu akşam 23:30'da İstanbul’a gelecek. Yarın anlaşmanın tamamlanması ve sağlık kontrolünün ardından KAP açıklamasının gelmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ın yeni golcüsü bu gece İstanbul'a geliyor!

MALİYETİ DE BELLİ OLDU!

Sözleşme detayları da yavaş yavaş belli oluyor.... Hollandalı oyuncu, 1 yıllığına bedelsiz olarak kiralanacak. İngiliz ekibi Burnley'e kiralama bedeli ödenmeyecek. Yıldız golcü ise 2.7 milyon Euro yıllık ücret alacak.

Wout Weghorst geçtiğimiz sezon 44 maçta forma giydi ve 9 gol 4 asist üretti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...