Tgrt Haber
21 Haziran 2022 19:47 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 23:34

Son dakika! Galatasaray'da Torrent dönemi sona erdi, Okan Buruk geldi

Son dakika spor haberi: Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi resmen sona erdi. Bu gelişme sonrası Sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü Okan Buruk ise İstanbul'a geldi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Torrent ve ekibi ile yollar ayrıldı
Galatasaray,Torrent,Okan Buruk
Torrent ve ekibi ile yollar ayrıldı

Galatasaray'da 2021-2022 sezonunun 21. haftasında takımın başına geçen Domenec Torrent ile yolların ayrıldığı açıklandı. Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Domnec Torrent Font ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julin Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’ın sözleşmeleri Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından feshedilmiştir" denildi.

13. SIRADA TAMAMLADI

İspanyol teknik adam Galatasaray'ın başında, Süper Lig'de 18 maça çıkarken, bu maçlarda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar sezonu 52 puanla 13. sırada tamamladı. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 maça çıkan Torrent, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet elde etti.

OKAN BURUK HEYECANI

Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Okan Buruk İstanbul'a geldi. 46 yaşındaki teknik direktörün Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Son dakika! Galatasaray'da Torrent dönemi sona erdi, Okan Buruk geldi

TAZMİNATI BELLİ OLDU

20 maçlık Galatasaray serüveninde 7 galibiyet alan Domenec Torrent'in tazminatı da belli oldu. Galatasaray, Domenec Torrent ve ekibine 2 milyon 150 bin Euro tazminat ödeyecek. Tecrübeli teknik direktör ve ekibi tazminatta indirime gitmedi.

TORRENT'DEN AÇIKLAMA

Domenec Torrent, zor bir dönemde göreve geldiğini ve elinden geleni yaptığını belirtti. Torrent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Zor bir dönemde kulübe geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kendimizi dışarıda olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü yapmadan sadece işimize odaklandık. Her gün bize çok yardımcı olan Florya çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Takımın ihtiyacı olduğu zamanlarda yardımcı oldukları için istisnasız bütün Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum; Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olağanüstü kulübü tekrar şampiyon yapacak yolu bulmanızı diliyorum. En büyük Cimbom!"

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...