Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 15:19

Son dakika transfer haberi: Barış Alper Yılmaz Galatasaray'da! Başkan açıkladı...

Son dakika transfer haberi: Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı-kırmızılılar, başkan Burak Elmas dönemindeki ilk transferini açıklamaya hazırlanıyor. Aslan, prensip anlaşmasına vardığı Barış Alper Yılmaz'ı renklerine bağlayacak.

Son dakika transfer haberi: Barış Alper Yılmaz Galatasaray'da! Başkan açıkladı...
Barış Alper Yılmaz,Galatasaray

Galatasaray, Burak Elmas dönemindeki ilk resmi transferini yapıyor. Sarı kırmızılılar yaklaşık 1 hafta önce prensip anlaşmasına vardığı Barış Alper Yılmaz'ı renklerine bağlayacak.

TÜM PÜRÜZLER GİDERİLDİ

Galatasaray, Keçiörengücü ile el sıkışmasına rağmen, genç yıldızın eski kulübü Ankara Demirspor'un yüzde 25'lik payı transferin önünde engel oluşturmuştu. Ancak son yapılan görüşmelerin ardından tüm şartlarda anlaşma sağlandı.

5 YILLIK İMZA ATACAK

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de Keçiörengücü forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki kanat oyuncusunun bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra Galatasaray'a 5 yıllık imza atması bekleniyor. Akşam saatlerinde de Barış Alper'in transferi kulübün sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

BAŞKAN DUYURDU

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu yenisafak.com Spor Servisi'ne yaptığı açıklamada transferin sonuçlandığını duyurdu.

"Yarın Galatasaray'la tüm imzaları atıyoruz. Barış Alper Yılmaz'ın transferiyle ilgili tüm pürüzler çözüldü. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum"

Tahiroğlu önceki günlerde yine yenisafak.com'a yaptığı açıklamada sürecin neden uzadığını anlatmıştı; "Galatasaray Başkanı Burak Elmas mazbatasını almadan beni aramıştı. Barış Alper Yılmaz'ı istediklerini söyledi. Oyuncu da çok istiyor. Hayırlısıyla Galatasaray'a nasip olacak. Oyuncunun bir önceki kulübüne pay verme durumumuz var. İşin Ankara Demir tarafı da mevcut. Bu sorunlar çözülünce transfer tamamlanacak ve imzaları atacağız. Fatih Hoca sezon devam ederken bizi aradı ve oyuncuyla ilgili bilgi aldı. Onu izlediğini ve izlettiğini biliyorduk."

BONSERVİS 1.5 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılılar bu transfer için başkent kulübüne 1.5 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca teknik direktör Fatih Terim'in belirleyeceği iki genç futbolcunun da kiralık olarak Keçiörengücü'ne gönderilmesi bekleniyor.

Radyospor'a konuşan Barış Alper Yılmaz'ın menajeri: ''Galatasaray ile anlaşmaya varıldı. Prodesürler hallediliyor. Hayırlı olsun diyebiliriz.'' ifadelerini kullandı.

34 MAÇTA 8 GOL 5 ASİST

Rize Özel İdare Spor altyapısında adını duyuran Barış Alper Yılmaz, ardından Ankara Demirspor ve Keçiörengücü formalarını giydi. Geçen sezon 34 maçta 8 gol atıp 5 asist yapan genç yıldız hücumun her bölgesinde görev yapabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...