Tgrt Haber
17 Haziran 2022 11:36 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 13:25

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Romain Saiss'ı resmen açıkladı! Maliyeti belli oldu

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş, birkaç gün önce görüşme yapmak üzere İstanbul'a getirdiği Romain Ghanem Paul Saiss ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Tecrübeli oyuncunun maliyeti de belli oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Romain Saiss'ı resmen açıkladı! Maliyeti belli oldu
Beşiktaş,Romain Ghanem Paul Saiss,Romain Saiss,transfer,KAP

Beşiktaş, Romain Ghanem Paul Saiss ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kara Kartal, Wolverhampton'dan kadrosuna kattığı Faslı stoperi bu video ile duyurdu.

https://twitter.com/Besiktas/status/1537721760140955649

MALİYETİ BELLİ OLDU

Tecrübeli oyuncunun alacağı maaş da belli oldu. Siyah-beyazlı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel Futbolcu Romain Ghanem Paul Saiss'ın transferi konusunda Oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2023-2024 sezonu sonuna kadar iki yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır.

Oyuncuya sezon başına net 1.800.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.500 Avro maç başı ücreti ödenecektir."

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Romain Saiss'ı resmen açıkladı! Maliyeti belli oldu

Fas Milli Takımı'nın da formasını giyen 32 yaşındaki oyuncu, son 6 sezonu İngiltere Premier Lig takımlarından Wolverhampton'da geçirdi.

İngiliz kulübüyle sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu statüsündeki Saiss, bu sezon Premier Lig'de 31 müsabakada forma giydi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...