Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Haziran 2022 15:59 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 17:27

Son dakika transfer haberi: Wout Weghorst Beşiktaş'ta!

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, yeni sezon yapılanması kapsamında transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar, uzun zamandır forvet transferi için yoğun uğraş veriyordu. Kara Kartal, Hollandalı golcü Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika transfer haberi: Wout Weghorst Beşiktaş'ta!
Beşiktaş,Wout Weghorst,transfer

Uzun zamandır forvet transferi için uğraş veren siyah-beyazlılar mutlu sona ulaştı. Beşiktaş, son olarak Premier Lig ekibi Burnley'de forma giyen Hollandalı golcü Wout Weghorst transferinde anlaşma sağladı.

A Spor'un haberine göre; siyah beyazlıların Wout Weghorst transferinde, genel olarak anlaşma sağlandı ve geriye ufak detaylar kaldı.

MALİYETİ BELLİ OLDU!

Sözleşme detayları da belli oldu. Hollandalı oyuncu, 1 yıllığına bedelsiz olarak kiralanacak. İngiliz ekibi Burnley'e kiralama bedeli ödenmeyecek. Yıldız golcü 2.7 milyon Euro yıllık ücret alacak.

Wout Weghorst geçtiğimiz sezon 44 maçta forma giydi ve 9 gol 4 asist üretti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...