Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ağustos 2021 16:11

Fenerbahçe’nin de gündemindeydi! Sörloth’un yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Leipzig'in Norveçli forveti Alexander Sörloth’un yeni adresi belli oldu. 25 yaşındaki yıldızın babası oğlunun Marsilya’ya transfer olacağını bildirdi.

Fenerbahçe’nin de gündemindeydi! Sörloth’un yeni takımı belli oldu
Alexander Sörloth,fenerbahçe,marsilya,süper lig,trabzonspor,Leipzig

Leipzig'in Norveçli yıldızı Alexander Sörloth’un transfer haberi günlerdir gündemdeydi. Süper Lig’de Trabzonspor formasıyla gol kralı olan yıldız futbolcuyla Fenerbahçe de ilgileniyordu. Sonunda Sörloth’un durumu netleşti. Alman ekibi Leipzig’de beklentileri karşılayamayan Sörloth takımdan ayrılıyor.

Norveçli futbolcunun takımdan ayrılış haberini babası Goran Sörloth verdi. Baba Sörloth oğlunun Leipzig’den ayrılacağını "Oğlum RB Leipzig’den yüzde 150 ayrılacak" sözleriyle duyurdu.

YENİ ADRESİ MARSİLYA

Öte yandan Alman basınından Bild’de yer alan haberde Alexander Sörloth’un yeni takımının büyük ihtimalle Marsilya olacağı belirtirken Fenerbahçe ile de adı anılan yıldız forvetin Türkiye’ye dönme ihtimalinin ise imkansız olduğu vurgulandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...