Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ağustos 2021 08:20

Galatasaray başkanı Elmas’tan Falcao için şok açıklama

Galatasaray'ın bir türlü kurtulamadığı Radamel Falcao için Başkan Burak Elmas'tan dün şok bir açıklama geldi. Elmas, Kolombiyalı oyuncunun yıllık ücretinin sanıldığı gibi 5 milyon avro değil 8 milyon avro olduğunu söyledi.

Galatasaray başkanı Elmas’tan Falcao için şok açıklama
burak elmas,,fatih terim,,galatasaray,

Galatasaray'ın bir türlü kurtulamadığı Radamel Falcao için Başkan Burak Elmas'tan dün şok bir açıklama geldi. Ağustos ayı olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan Elmas, Kolombiyalı oyuncunun yıllık ücretinin sanıldığı gibi 5 milyon avro değil 8 milyon avro olduğunu söyledi.

Sarı kırmızılı kulübün altına girdiği külfeti gözler önüne seren Elmas, "Bu 4-5 oyuncunun maliyetine denk geliyor. Gelirlerimizde belirsizlik var, yayın ödemesi netleşmedi. Bizim hedefimiz gelirlerimize göre, yönetilebilir bir bütçe yapmak. Kimseyi tatmin etmek için değil, Galatasaray’ın geleceği için çalışıyoruz’’ sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...