Tgrt Haber
13 Kasım 2021 08:03

Stefan Kuntz Cebelitarık maçı öncesi konuştu: Şenol Güneş gibi gider miyim?

Alman teknik adam, Cebelitarık’ı Şenol Hoca döneminde zor yendiğimiz hatırlatmasına “Benim de Şenol Güneş gibi gideceğimi mi düşünüyorsunuz. Beni biraz tanımışsınızdır” diye konuştu.

Stefan Kuntz Cebelitarık maçı öncesi konuştu: Şenol Güneş gibi gider miyim?
a milli takım,stefan kuntz,şenol güneş,türkiye,cebelitarık,dünya kupası

Alman teknik adam, Cebelitarık’ı Şenol Hoca döneminde zor yendiğimiz hatırlatmasına “Benim de Şenol Güneş gibi gideceğimi mi düşünüyorsunuz. Beni biraz tanımışsınızdır. Bana sarılırsanız ben de mutluluk hormonu salgılarım’” diye konuştu.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Cebelitarık maçı öncesinde basının karşısına çıktı. “Bir teknik direktör olarak müdahale edip edemeyeceğiniz şeyler var” diyen Kuntz, “Letonya maçından çıkan bir öz güvene etki edemiyorsunuz. Oyuncularımızın çok sayıda maçı var, o yüzden bir önceki maçla başlıyoruz çalışmalara. Çünkü kulüpten çıkıp, millî takım çipini takmaları gerekiyor. Motivasyon konusunda zorlanmıyoruz çünkü Türk futbolcular zaten ülkeleri için oynamayı seviyorlar” dedi.

BASKIYI SEVERİM

Kuntz “Şenol Güneş’in ayrılmadan önceki maçı Cebelitarık’tı ve zorlanmıştık. Hollanda maçındaki skor sonrasında da ayrılmıştı. Siz nasıl bir sistemle çıkacaksınız?” sorusuna karşılık gülerek “Benimde Şenol Güneş gibi gideceğimi mi düşünüyorsunuz? Beni biraz tanımışsınızdır. Ben zaten baskıyı istiyordum. Bu baskının altına girmek benim şahsi kararımdı. Bana sarılırsanız, ben de mutluluk hormonu salgılarım. Zaman geçti, oyuncular da biraz değişti. Oyuncuların hem takımları hem de Milli Takım için ne kadar gol attıklarını görüyorsunuz” diye konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...