Tgrt Haber
25 Eylül 2021 18:25

Stefan Kuntz'un yardımcıları belli oldu!

Son dakika spor haberi: A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş'le yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz'un yardımcıları belli oldu.

Stefan Kuntz'un yardımcıları belli oldu!
A Milli Takım,Şenol Güneş,Stefan Kuntz,Kenan Koçak,Jan Moritz Lichte

A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından Stefan Kuntz dönemi başlarken, Alman çalıştırıcının yardımcıları da belli oldu. Tecrübeli teknik adam ile birlikte Kenan Koçak da 3 yıllığına ay-yıldızlı ekibe hizmet edecek.

Ajansspor'un haberine göre; Koçak'ın ardından Kuntz'un ekibine girecek ikinci isim de belli oldu. Mainz'in eski hocası Jan Moritz Lichte, eski hocası Koçak'la birlikte Stefan Kuntz'un ekibinde yer alacak ve Kuntz'un ikinci yardımcısı olacak.

JAN MORITZ LICHTE KİMDİR?

41 yaşındaki Alman hoca kariyerinde Paderborn, St. Pauli, Leverkusen, Hannover 96 ve Mainz takımlarında yardımcı antrenör olarak çalıştı. Jan Moritz Lichte Eylül 2020 ile Aralık 2020 arasında Mainz'de teknik direktör olarak görev aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...