Tgrt Haber
17 Kasım 2021 19:00

Süper Lig ekipleri Galatasaraylı Aytaç Kara'nın peşinde

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, az süre alan ve gönderilmesi planlanan oyuncuların da talipleri artmaya devam ediyor. Sezon başında Kasımpaşa'dan ayrılarak sarı-kırmızılı takıma imza atan Aytaç Kara için Göztepe ve Altay karşı karşıya geldi.

Süper Lig ekipleri Galatasaraylı Aytaç Kara'nın peşinde
Süper Lig,Altay,Göztepe,Aytaç Kara,Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'de 18 yıl aradan sonra birbirlerine rakip olan iki İzmirli Göztepe ve Altay, Aytaç Kara transferinde karşı karşıya geldi.

Orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki Altay bir süre önce Galatasaraylı orta saha oyuncusu Aytaç Kara'ya talip olmuştu.

Yeni Asır'ın haberine göre; bu sezon özellikle orta alanda sıkıntılar yaşayan Göztepe de rotasını Aytaç'a çevirdi. Sarı-kırmızılılar, İzmir ekibi Altay'ın çok istediği 28 yaşındaki futbolcu için temaslara başladı.

SON KARARI AYTAÇ VERECEK

Sırp teknik direktör Nestor El Maestro'nun orta alanda etkisiz kalan Soner ve Yalçın'a alternatif olarak Aytaç'ın alınması için yönetime talepte bulunduğu öğrenildi. Galatasaray'da forma şansı bulamayan ve devre arasında takımdan ayrılması muhtemel gözüken Aytaç'ın transferde son kararını vereceği ifade edildi.

İzmir'de doğan ve Altay alt yapısından yetişen başarılı orta saha eski kulübüne yakın gözükse de Göz-Göz'ün de teklifinin ciddi olduğu belirtildi. Aytaç'ın tercihini hangi ekipten yana kullanacağı merak konusu oldu...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...