Tgrt Haber
02 Ağustos 2022 11:55 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 12:03

Süper Lig'e sayılır günler kala şampiyonluk oranları belli oldu: Bu yıl kim lige damga vuracak?

Spor Toto Süper Lig için geri sayım başlarken, İddaa 5 Ağustos Cuma günü başlayacak lig için şampiyonluk oranlarını belirledi.Okan Buruk'lu Galatasaray mı?, Valerien Ismael'li Beşiktaş mı, yoksa diğerleri mi? İşte oranlar...

Süper Lig'e sayılır günler kala şampiyonluk oranları belli oldu: Bu yıl kim lige damga vuracak?
süper lig,şampiyonluk

Türkiye'nin en zorlu ligi Spor TotoSüperLig için geri sayım resmen başladı. 2022-23 sezonunda mücadele edecek takımlar yaz kampı için artık sona gelirken, 5 Ağustos Cuma günü ise ilk düdük çalacak. Süper Lig öncesi her yıl merak edilen şampiyonluk oranları da açıklandı.

İddaa, Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek takımlar için şampiyonluk tahminlerini paylaştı. Yeni sezon öncesi gözler üç büyüklere çevrilirken, rotasyona uğrayan takımlar için de beklentiler epey merak konusu. Peki İddaa'nın tahminine göre şampiyon adayları kim?

ŞAMPİYONLUK ADAYLARI İÇİN İLK ORANLAR AÇIKLANDI

Yeni sezon öncesinde Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerbahçe ve Abdullah Avcı ile yoluna devam eden, aynı zamanda geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor'a şampiyonluk yarışında eşit oranlar verildi. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un oranı 3.00 olarak açıklandı.

Süper Lig'e sayılır günler kala şampiyonluk oranları belli oldu: Bu yıl kim lige damga vuracak?

Öte yandan Valerien Ismael ile yoluna devam eden Beşiktaş'a zorlu şampiyonluk yarışında 5,50 oran verilmesi de dikkatleri çekti. Daha da şaşırtıcı olanı Galatasaray için şampiyonluk oranı 6,5 olarak açıkandı. Okan Buruk ile yoluna devam edecek sarı-kırmızılı ekip için belirlenen tahmin de epey dikkat çekti. Son olarak Medipol Başakşehir'in oranı 9.00 ve geçen sezonu üçüncü tamamlayan Konyaspor'un oranı ise 15.00 olarak belirlendi. 

Kaynak: T24
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...