Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2021 19:18

Süper Lig'in en pahalı futbolcusu kim? Beşiktaşlı Miralem Pjanic zirveye yerleşti!

Yaz transfer sezonunun sona ermesinin ardından, Süper Lig'deki en değerli futbolcu da belli oldu. Son şampiyon Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldız Miralem Pjanic'i transfer ederken Fenerbahçe, santrfor bölgesini Berisha ile güçlendirmişti. Gençleştirme operasyonu yapan Galatasaray, Belhanda'dan boşalan ofansif orta saha boşluğunu iki Rumen Cicaldau ve Morutan ile doldurmuştu. Trabzonspor ise, Avrupa'da büyük ses getiren Marek Hamsik transferiyle dikket çekmişti. Yapılan transferler sonrası 2021-2022 sezonunda Süper Lig'in en pahalı oyuncusu unvanı el değiştirdi. (Veriler transfermarkttan alınmıştır)

Süper Lig'in en pahalı futbolcusu kim? Beşiktaşlı Miralem Pjanic zirveye yerleşti!
Beşiktaş,Trabzonspor,Fenerbahçe,Galatasaray,Süper Lig,transfer

Süper Lig'de 2021-22 sezonu transfer dönemi sona ererken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, kadrosuna dahil ettiği isimlerle beraber güçlü kadrolar kurarak lige milli aranın ardından iddialı bir başlangıç yapmak istiyor. Bununla beraber transfer sezonunun sona ermesinin ardından, Süper Lig'deki en değerli futbolcu da belli oldu. Son şampiyon Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldız Miralem Pjanic'i transfer ederken Fenerbahçe, santrfor bölgesini Berisha takviyesiyle güçlendirmişti. Gençleştirme operasyonu yapan Galatasaray, Belhanda'dan boşalan ofansif orta saha boşluğunu Alexandru Cicaldau ile doldurmuştu. Trabzonspor ise, Avrupa'da büyük ses getiren Marek Hamsik transferiyle sükse yapmıştı.

Süper Lig'in 2021-22 sezonu transfer sezonu sona ererken, 4 büyükler yaptığı takviyelerle kadrolarını güçlendirdi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer sezonunda önemli yıldızlara imza attırdı.

Bununla beraber taraftarların en merak ettiği konulardan biri de, Süper Lig'deki en pahalı oyuncunun kim olduğuydu. İşte listenin ilk 6 sırası:

1 - Pjanic - Beşiktaş - 20 Milyon Euro

2 - Uğurcan - Trabzonspor - 19 Milyon Euro

3 - Rossi - Fenerbahçe - 18 Milyon Euro

4 - Altay - Fenerbahçe - 14 Milyon Euro

5 - Ghezzal - Beşiktaş - 12 Milyon Euro

6 - Marcao - Galatasaray - 12 Milyon Euro

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...