Tgrt Haber
05 Ekim 2021 18:20

Tartışmalı maçın faturası kesildi! Ali Palabıyık ve Abdülkadir Bitigen'e yaptırım!

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının orta hakemi Ali Palabıyık ve VAR'da bulunan Abdülkadir Bitigen ile ilgili olarak MHK yaptırım uygulama kararı aldı.

Tartışmalı maçın faturası kesildi! Ali Palabıyık ve Abdülkadir Bitigen'e yaptırım!
Çaykur Rizespor,Galatasaray,Ali Palabıyık,Abdülkadir Bitigen

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçında verilen kararlarla tartışma konusu olan Ali Palabıyık ve Abdülkadir Bitigen'in dinlendirilmesine karar verildi. MHK'nın iki hakemin uyumundan memnun olmadığı ve Çaykur Rizespor-Galatasaray maçında verilen tartışmalı kararlarla birlikte ikiliye bir süre maç verilmeyeceği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçında konuk ekibin yediği ilk gol öncesinde faul tartışmaları yapılmış ancak gol kararı verilmişti. Mücadelenin son dakikasında atılan golde de faul itirazlarında bulunulmuş ancak Ali Palabıyık ve VAR'daki Abdülkadir Bitigen golü geçerli kabul etmişti. Bu pozisyonların dışında karşılaşma içerisinde kart ve penaltı tartışmalarının olduğu pozisyonlarda çokca tepki çekmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...