Tgrt Haber
16 Aralık 2021 20:13

Taylan Antalyalı'ya dev talip! İtalyan ekibi Atalanta peşinde...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transfer kadroya katılacak isimler için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kadrodaki isimlere teklifler geliyor. İtalya'nın Seria A ekiplerinden Atalanta'nın bir süredir Galatasaray'ın oyuncusu Taylan Antalyalı'yı takip ettiği ve teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenildi.

Taylan Antalyalı'ya dev talip! İtalyan ekibi Atalanta peşinde...
Atalanta,Galatasaray,Taylan Antalyalı

Türkiye'de birçok oyuncuyu takip altına alan İtalya Seri A ekiplerinden Atalanta'nın bir süredir Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı'yı izlediği öğrenildi. Sezon öncesi kulübe ilgi yazısı da gönderen ancak Galatasaray'ın satmayı düşünmediği Taylan Antalyalı konusunda devre arasında sıcak gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

GALATASARAY'IN KAPISINI ÇALACAK

Daha önce Gaziantep FK'nın genç file bekçisi Mustafa Burak Bozan'ı da scoutlar tarafından mercek altına alan Atalanta'nın milli oyuncu için önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını tekrar çalma hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Atalanta teknik direktörü Gian Piero Gasperi'nin de Taylan'ı takımda görmek istediğini rapor ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Galatasaray'da 19'u ilk 11 olmak üzere 23 karşılaşmada görev aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...