Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Haziran 2022 13:43 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 14:18

TFF'de Trabzonspor operasyonu!

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'nin, Trabzonspor'un önerdiği Mustafa Hacıkerimoğlu'nu yönetim kurulu listesinden çıkardığı öne sürüldü. Şampiyon olan bordo-mavili camianın bu şekilde yok sayılma teşebbüsü sosyal medyada büyük tepki çekti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
TFF'de Trabzonspor operasyonu!
TFF,,Mustafa Hacıkerimoğlu,Mehmet Büyükekşi,Trabzonspor,Ali Sürmen

Türkiye Futbol Federasyonu'nda 16 Haziran'da yapılacak seçimde en güçlü başkan adayı konumunda görünen Mehmet Büyükekşi'nin, Mustafa Hacıkerimoğlu'nu listeden çıkardığı iddiası bordo-mavili camiada büyük tepkiyle karşılandı.

ALİ KOÇ: TFF'NİN T'Sİ TRABZON İÇİN DEĞİL TÜRKİYE İÇİNDİR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada, "Şunu üstüne basa basa hatırlatmak istiyorum. TFF’nin T’si Trabzon için değil Türkiye içindir. Artık bunu hatırlayın. Federasyondakiler de icraatlarını, hareketlerini, adımlarını, kararlarını buna göre alsınlar." ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Şafak'ın haberine göre; Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, bordo-mavili yönetimin, TFF Yönetim Kurulu'na mevcut üye Hacıkerimoğlu’nu önerdiğini belirterek, aksi bir kararın olmayacağını söyledi.

"HACIKERİMOĞLU'NU SAVUNMAKTAN VAZGEÇMEYİZ"

Sürmen, "Mehmet Büyükekşi’nin oluşturmaya çalıştığı yeni kurulunda, olmayan bahaneleri var gibi kabul edip, şampiyon takım camiasını karşısına almayacağını, adaletsizliği ilke edinenleri değil, adaletli temsilcilerle yola çıkmayı tercih edeceğini düşünüyorum. Biz adaletli ligi ve onun temsilcilerinden biri olan Mustafa Hacıkerimoğlu’nu savunmaktan asla vazgeçmeyiz” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1523041773840642048

HACIKERİMOĞLU'NA DESTEK YAĞDI

Bazı çevreler tarafından yapılan baskılar nedeniyle Hecıkerimoğlu'nun liste dışı bırakıldığı iddia edilirken, bordo-mavili taraftarlar konuyu Twitter'da gündem yaptı.

Mustafa Hacıkerimoğlu için atılan destek mesajları büyük ses getirdi. Bordo-mavili camianın önde gelen isimleri de Trabzonspor'un bu şekilde yok sayılmaya çalışılmasına sert tepki gösterdi.

İşte yapılan o paylaşımlardan bazıları:

TFF'de Trabzonspor operasyonu!

 

TFF'de Trabzonspor operasyonu!TFF'de Trabzonspor operasyonu!

 

TFF'de Trabzonspor operasyonu!TFF'de Trabzonspor operasyonu!

TFF'de Trabzonspor operasyonu!

KUZEY YILDIZI TRABZONSPORLULAR DERNEĞİNDEN TEPKİ!

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, 16-17 Haziran'da yapılacak TFF başkanlık seçimi öncesi yazılı bir açıklama yaptı. Öksüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Adaleti isteyeni neden istemiyoruz?

Malumumuz önümüzdeki günlerde TFF Başkanlık seçimi var. Bu seçim öncesinde yaşanan gelişmeleri dikkatle takip ediyoruz.

Temiz, adaletli, ahlaklı futbol için TFF yönetimi içerisinde bulunduğu günden bu yana çalışmalar gayret sarfeden Mustafa Hacıkerimoğlu tüm Anadolu futbol kulüplerinin takdirini kazanmış ve kulüplerimiz desteklerini paylaşmışlardır. Hal böyleyken Hacıkerimoğlu’nun temiz futbol anlayışı malum kesimleri rahatsız etmiştir.

Bu kesimlerin, Hacıkerimoğlu’nun tekrar TFF yönetim kuruluna girmemesi için şaşırmadığımız bir şekilde algı operasyonları yaptığını gülerek izliyoruz.

Biz tüm temiz futbol sevdalıları olarak, tüm Anadolu kulüpleri olarak Hacıkerimoğlu’nun arkasındayız ve olmaya devam edeceğiz.

Sağda solda lobi, algı yaparak Türk futboluna peşkeş çekmek isteyenlere sözümüz olsun bu fırsatı vermeyeceğiz." (İHA)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...