Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 20:34 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 21:14

Thomas Tuchel ile Antonio Conte maç sonu birbirine girdi!

İngiltere Premier League'in 2. hafta mücadelesinde Tottenham Hotspur'u konuk eden Chelsea, 2 kez öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve zorlu karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi. Tottenham'a 1 puanı getiren gol 90+6. dakikada Harry Kane'den geldi. Maça gollerden çok iki teknik adamın kavgası damga vurdu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Thomas Tuchel ile Antonio Conte maç sonu birbirine girdi!
Tottenham Hotspur,Premier League,Chelsea,Thomas Tuchel,Antonio Conte

Premier League'in şampiyonluk adaylarından Tottenham Hotspur, 2. hafta mücadelesinde Stamford Bridge'den 1 puanla çıkmayı başardı. Londra'nın iki güçlü takımını karşı karşıya getiren derbide Chelsea ile Tottenham 2-2 berabere kaldı.

Sezona 0-1'lık Everton deplasman galibiyetiyle başlayan Chelsea, yeni stoperi Coulibaly'in 19'da attığı golle 1-0 öne geçti. Spurs'un beraberlik golü 68'de Höjberg'den geldi. Chelsea 77'de Reece James'le yeniden öne geçti ama Harry Kane'in 90+6'da gelen golü skoru belirledi. Spurs ilk haftada Southampton'u 4'lemişti.

CONTE VE TUCHEL BİRBİRİNE GİRDİ!

Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel ile Tottenham'ın İtalyan hocası Antonio Conte maçın esnasında bir tartışma yaşadı ve karşılaşmanın bitişnin ardından da birbirine girdi. 

Conte, tokalaşırken elini sıkıp bırakmaması ve konuşması üzerine Thomas Tuchel'in üstüne yürüdü. Teknik heyetler ikiliyi zor ayırdı. Maçın hakemi iki teknik direktöre de kırmızı kart gösterdi.

Thomas Tuchel maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bildiğim kadarıyla biriyle tokalaştığında, onun gözüne bakarsın. Conte'nin konuya dair farklı bir fikri vardı. Gereksiz bir olaydı ancak birçok şey gereksiz. Benim için büyük bir problem yok, bugünün bir parçasıydı. Burası Premier League ve iki teknik adam da oyunun içine dahil oldu çünkü ikimiz de takımlarımız için savaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1558870093072896001

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...