Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2021 19:44

Tolgay Arslan sürprizi! Geri dönüyor...

Son dakika transfer haberi: Ocak ayındaki ara transfer dönemi için kolları sıvayan Trabzonspor'da Tolgay Arslan ismi gündeme geldi İtalyan ekibi Udinese'de forma giyen tecrübeli futbolcunun, bordo-mavili takıma gelmeyi çok istediği ifade edildi. İtalyan basınında yer alan haberde, 31 yaşındaki orta sahanın bu isteğini menajerine ilettiği iddia edildi.

Tolgay Arslan sürprizi! Geri dönüyor...
Tolgay Arslan,Trabzonspor

Tolgay Arslan, Süper Lig'e geri dönüyor... Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sezona şampiyonluk parolasıyla giren Trabzonspor'da ara transfer dönemi çalışmaları başladı. Yerli rotasyonunu güçlendirmeyi amaçlayan bordo-mavililerde Tolgay Arslan ismi gündeme geldi.

"TRABZONSPOR'U ÇOK İSTİYOR!"

İtalyan basınından Tutto Udinese'nin haberine göre, Udinese'de forma giyen Tolgay Arslan Trabzonspor'a gelmeyi çok istiyor. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu bu isteğini menajerine de iletti. Sezon sonunda Çizme ekibiyle bitecek sözleşmesinin yenilenmemesinden dolayı hayal kırıklığına uğradı ve takımdan ayrılmaya sıcak baktığının altı çizildi. Bu sezon İtalya Serie A'da Udinese ile 7 maça çıkan Tolgay Arslan 1 asist kaydetti. Tecrübeli futbolcu ülkemizde Beşiktaş ve Fenerbahçe'de formaları da giymişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...