Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ocak 2022 23:29

Son dakika! Galatasaray'da flaş ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığından sonra göreve getirilen İspanyol teknik adam Domènec Torrent, kadroya ilk neşteri vurdu. Sarı kırmızılılar, sezon başında takıma katılan genç oyuncusuyla yollarını ayırdı.

Son dakika! Galatasaray'da flaş ayrılık! Sözleşmesi feshedildi
galatasaray,transfer

Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına yaklaşan Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Sarı kırmızılılar takıma katılacak oyuncuların yanı sıra ayrılacaklar için de yoğun mesai harcıyor.

İLK AYRILIK GERÇEKLEŞTİ

Teknik heyetin raporu doğrultusunda adım atan yönetim, sezon başında kiralanan Gustavo Assunção'nun sözleşmesini feshetti. Sezon başında Portekiz ligi ekiplerinden Famalicão'dan kiralanan Brezilyalı ön libero, bu sezon sarı kırmızılı formayı sadece 2 Süper Lig maçında giymiş, toplam 134 dakika süre alabilmişti.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gustavo Assunção ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Assunção'ya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz ifadelerine yer verildi.

Son dakika! Galatasaray'da flaş ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

GÖNDERİLECEKLER LİSTESİ KABARIK

Galatasaray'ın yeni hocası Torrent, kadroda kaliteli oyuncuların bulunduğunu söylese de birçok ismi gözden çıkardı. Takımdan gönderilmesi beklenen isimler arasında Ryan Babel, Arda Turan, Van Anholt, Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Yedlin gibi oyuncular bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...