Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Kasım 2021 06:21

Trabzonspor Abdullah Avcı ile tarih yazıyor: Dipten zirveye

Trabzonspor geçen yıl 10 Kasım'da göreve gelen tecrübeli hocanın bir yıllık döneminde 17'nci sıradan liderlik koltuğuna yükseldi.

Trabzonspor Abdullah Avcı ile tarih yazıyor: Dipten zirveye
trabzonspor,,abdullah avcı,,süper lig,

Ligin 12. Haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluk iddiasını daha da güçlendiren Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki bir yıllık sürede diplerden zirveye tırmandı. Bordo mavililer, 10 Kasım 2020 tarihinde göreve getirilen Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 9. haftasından itibaren 44 lig maçına çıktı. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 27 galibiyet, 14 beraberlik alırken sadece 3 mağlubiyet yaşadı ve başarılı bir grafik ortaya koydu.

RAKİPLERİNE FARK ATTI

Avcı geçen sezon sekizinci haftada takımın başına geçtiğinde Trabzonspor 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 6 puanla 17. sırada yer alıyordu.Avcı ile 32 maçta 18 galibiyet, 11 beraberlik, 3 yenilgiyle ligi dördüncü sırada tamamlayan bordo mavililer bu sezon ise ilk 12 haftalık bölümde mağlubiyet görmedi. 30 puanla liderlik koltuğunda yer alan Karadeniz ekibi Hatayspor ve Konyaspor'un 7, G.Saray veAlanya'nın 9, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 10 puan önünde bulunuyor.

DEVRE ARASI TAKVİYE: UĞUR HAMLESİ

Öte yandan Trabzonspor devre arasında mutlak bir sol bek transferi yapmak için kolları sıvadı. Sivassporlu Uğur Çiftçi ile görüşen bordo mavililer ayrıca Juventus'tan Luca Pellegrini ve Bradaric için de hamlelerini hızlandıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...