Tgrt Haber
27 May 2022 20:15 - Güncelleme : 27 May 2022 20:26

Trabzonspor aradığı sol beki İspanya'da buldu

Trabzonspor transfer haberleri: Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar almak istiyor. Fırtına bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer sol bek mevkisi için gündemine Ludwig Augustinsson'u aldı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Trabzonspor aradığı sol beki İspanya'da buldu
,Ludwig Augustinsson

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve 38 yıllık hasretine son veren Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için bir ön eleme oynayacak.

Bordo-mavililer, Devler Ligi için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Fırtına'da öncelikle transfer hedefi sol bek...

TEKLİF YAPILACAK

Trabzonspor bu mevki için arayışını sürdürürken gündemine sürpriz bir ismi aldı. İsveç basınından Fotboll Direkt'te yer alan habere göreİ bordo-mavili takım, Ludwig Augustinsson'a teklif yapacak.

Fırtına'nın 28 yaşındaki futbolcu için 5 milyon Euro civarında bir rakam önereceği bildirildi.

Augustinsson, İspanyol temsilcisi Sevilla'da forma giyiyor. Geçen sezon 5.5 milyon Euro'ya Werder Bremen'den Sevilla'ya giden oyuncu için İspanyol kulübünden bilgi istendi.

Trabzonspor aradığı sol beki İspanya'da buldu

LUDWIG AUGUSTINSSON KİMDİR?

Ludwig Augustinsson, 21 Nisan 1994 tarihinde İsveç'in başkenti Stockholm'de dünyaya geldi.

Kariyerine IF Bromma takımının altyapısında başladı. Sırasıyla Brommapojkarna, Göteborg, Kopenhag, Werder Bremen ve Sevila takımlarında forma giydi.

Sevilla formasıyla bu sezon çıktığı 27 karşılaşmada 1 asiste imzasını attı. İsveçli sol bek, milli takım kariyerinde ise 43 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.

28 yaşındaki tecrübeli futbolcu 1.81 boyunda ve güncel piyasa değeri ise 7 milyon Euro civarında...

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...