Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
22 saat 44 dakika önce

Zaha: İlk senemde yüzde 100'ümü vermem beklenemez!

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, Antalya kampında açıklamada bulundu. Zaha, "Takımımızın Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.
Futbol - Futbol
22 saat 58 dakika önce

Son dakika! PFDK sevkleri açıklandı!

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu, PFDK sevklerini açıkladı. Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edilirken olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir sevkin açıklanmaması dikkat çekti. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
23 saat 43 dakika önce

Fenerbahçe'nin yıldızına astronomik teklif! Yeni adresi belli oluyor

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Edin Dzeko'nun Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif aldığı iddia edildi. 38 yaşındaki futbolcunun bu teklife sıcak baktığı da öne sürüldü. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 16:04

Kerem Demirbay gözünü rekora dikti! Galatasaray'da ilki yaşayacak

Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Demirbay, kariyerinin en skorer sezonunu yaşayabilir. 30 yaşındaki futbolcu 4 kez daha skor katkısı vermesi durumunda kariyer rekorunu kıracak.
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 15:55

Semih Kılıçsoy için flaş sözler: "O lafları ettiyse bir daha gelmesin!"

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, A Milli Takım'ın Avusturya yenilgisini ve yaşanan Semih Kılıçsoy krizini değerlendirdi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
27 Mart 2024 - 15:34

Trabzonspor'dan çifte transfer hamlesi!

Trabzonspor'un Hırvat stoper Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangres ile İngiliz orta saha John Lundstram için temaslarını hızlandırdığı öne sürüldü.
 - Aziz Yıldırım kararını verdi
27 Mart 2024 - 10:51

2 Nisan'daki 'ligden çekilme' toplantısına katılacak mı? Aziz Yıldırım kararını verdi

Fenerbahçe'nin ligden çekilme kararını kongre üyelerinin oylarına sunacağı 2 Nisan'daki kritik olağanüstü genel kurul toplantısına eski başkan Aziz Yıldırım'ın katılıp katılmayacağı netleşti.
Futbol - Futbol
26 Mart 2024 - 22:55

A Milli Takımımızın EURO 2024 F Grubu'ndaki son rakibi Gürcistan oldu

EURO 2024 Elemeleri Play-off C Yolu finalinde Gürcistan, penaltılarla Yunanistan'ı mağlup ederek EURO 2024'e katılma hakkını elde etti. İşte A Milli Takımımızın grup rakipleri arasına katılan Gürcistan'la ilgili detaylar!
Futbol - Futbol
26 Mart 2024 - 22:33

İtalya karşısında beraberlik golü son dakika Semih Kılıçsoy'dan geldi

Ümit Milli Takımmız, 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda İtalya ile 1-1 berabere kaldı. Ümit Milli Takım'da Bertuğ Yıldırım 36. dakikada penaltı kaçırırken beraberlik golü uzatma dakikalarında Semih Kılıçsoy'dan geldi.
Futbol - Futbol
26 Mart 2024 - 21:40

Jose Mourinho'dan Suudi Arabistan sözleri: "Kapıyı Cristiano Ronaldo açtı!"

Son olarak İtalya Serie A ekibi Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho, İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'ya açıklamalarda bulundu.
 - Türkiye Avusturya deplasmanında
26 Mart 2024 - 21:39

A Milli Takım, Avusturya deplasmanında! İşte ilk 11'ler

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında bu akşam Avusturya ile deplasmanda bir hazırlık maçı daha oynayacak. Macaristan'a 1-0 mağlup olan millilerimizin bu maçtaki ilk 11'i belli oldu.
Futbol - Futbol
26 Mart 2024 - 20:08

Erden Timur açıkladı: "Hakim Ziyech'e talipler var!"

Bugün Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Faslı yıldız Hakim Ziyech ile ilgili konuştu.
Futbol - Futbol
26 Mart 2024 - 18:16

Derrick Köhn'den transfer itirafı: Galatasaray'da oynamak hayalimdi

Galatasaray'ın 25 yaşındaki sol beki Derrick Köhn, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Köhn, “2-3 tane teklif vardı. Galatasaray çok büyük bir takım ve hayalimdi Galatasaray’da oynamak. Ben de burada şampiyon olmak istiyorum. Aklıma gelen ilk cevap evet oldu. Mutluyum burada olduğum için" dedi.
Futbol - Futbol
26 Mart 2024 - 16:21

Son dakika! Erden Timur'dan temiz eller çağrısı: "Hepimizin banka hesapları, telefonları incelensin"

Son dakika haberi... Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sosyal medyaya sızdırılan MHK hakem toplantısı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
26 Mart 2024 - 16:02

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı için dikkat çeken savunma! "Hissiyat..."

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) dün akşam sızdırılan MHK toplantısının tamamını Youtube hesabından yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında sarı-lacivertlilerin kazandığı ve tartışmalara neden olan penaltının da yer aldığı görülürken, VAR hakemi Erkan Engin'in pozisyonla ilgili yaptığı savunma dikkat çekti. İşte detaylar...
 - Soruşturma başlatıldı!
26 Mart 2024 - 15:25

Son dakika! TFF, sosyal medyaya sızdırılan hakem toplantısının tamamını yayınladı! Soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1 Mart 2024'te yapılan MHK Eğitim Toplantısı'nın bir kısmının sosyal medyaya sızdırılmasının ardından toplantının tamamını Youtube hesabından yayınladı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
26 Mart 2024 - 15:15

Sızan MHK toplantısı sonrası Galatasaray'dan ilk açıklama!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eğitimcisi Hugh Dallas'ın hakemlerle çevrim içi yaptığı toplantının görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasını manidar bulduklarını söyledi.
Futbol - Futbol
25 Mart 2024 - 22:52

Dusan Tadic tarihe geçti!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, Sırbistan'ın Güney Kıbrıs ile oynadığı maçta 106. kez forma giyerek Sırp futbol tarihine geçti.
Futbol - Futbol
25 Mart 2024 - 22:50

Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca: "Bana verilen cezayı futbol tarihi kabul etmeyecek!"

Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'e yönelik saldırısının ardından aldığı cezayla ilgili "Eylemin biçimi doğru olmayabilir ama bu kadar ağır bir ceza verilmesini bu camia ve futbol tarihi kabul etmeyecek" dedi.
Futbol - Futbol
25 Mart 2024 - 21:32

Şanlıurfaspor'da futbolcular antrenmana çıkmadı!

Şanlıurfasporlu futbolcular maaşlarına alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.
Futbol - Futbol
25 Mart 2024 - 21:02

Fenerbahçe, Galatasaray'ın gözdesini takasla transfer ediyor!

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Fatih Karagümrük'ün 23 yaşındaki sol beki Levent Mercan'ı takasla kadrosuna katıyor. İşte detaylar...