Tgrt Haber
10 Mart 2014 17:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ne zaman, Trabzonspor, Fenerbahçe canlı anlatımı TS FB

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ne zaman? Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Trabzonspor, Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Trabzonspor, Fenerbahçe maçı Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm detaylar ve canlı anlatımı burada haberimizde olacak. İşte Trabzonspor, Fenerbahçe maçı detayları.

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ne zaman, Trabzonspor, Fenerbahçe canlı anlatımı TS FB
Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ne zaman, Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda, Trabzonspor, Fenerbahçe, canlı, canlı maç özeti,

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ne zaman? Trabzonspor, Fenerbahçemaçı ne zaman hangi kanalda? Trabzonspor, Fenerbahçemaçı için nefesler tutuldu. Trabzonspor, Fenerbahçe maçı Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Trabzonspor, Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm detaylar ve canlı anlatımı burada haberimizde olacak. İşte Trabzonspor, Fenerbahçe maçı detayları. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan lider Fenerbahçe, bu akşam Trabzonspor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacak. TrabzonsporFenerbahçe maçını radyodan canlı dinleyebilirsiniz ve Trabzonspor Fenerbahçe maçını izleyebilirsiniz. FenerbahçeTrabzonspor maçının canlı anlatımı ve son dakika bilgileri burada.
Özellikle Beşiktaş ve Galatasaray'ın kazandığı haftada puan kaybetmek istemeyen lider Fenerbahçe, zorlu Karadeniz deplasmanında Trabzonspor ile çok önemli bir derbi maçına çıkacak.
Bu sezon özellikle deplasmanlarda çok puan kaybeden Sarı lacivertli ekibin bu deplasmanda sahadan 3 puan ile ayrılmak istediği ve bunun içinde futbolcuların ellerinden gelen tüm herşeyi yapacakları belirtildi.
Şu dakikalarda Avni aker stadyumunda son durum nedir işte ayrıntılar,stargazete.com adresinde.
Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanışını Trabzonspor ile Fenerbahçe yapıyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
TRABZONSPOR'DA HEDEF GALİBİYET
Ligin 20. haftasındaki 4-2'lik Akhisar Belediyespor yenilgisinin ardından teknik sorumluluk görevine getirilen Hami Mandıralı döneminde Kardemir Karabükspor deplasmanından 2-2, Torku Konyaspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen, sahasında Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, Fenerbahçe'yi yenerek taraftarlarını sevindirmek istiyor.
MANDIRALI'NIN İLK BÜYÜK MAÇI
Hami Mandıralı, teknik sorumluluk görevinde üç büyükler içerisindeki rakipleri karşısındaki ilk karşılaşmasına çıkacak.
Ligde 686 gündür üç büyükler karşısında galip gelme başarısı gösteremeyen Karadeniz ekibi, Fenerbahçe'yi yenmesi halinde Mandıralı ile bu hasretini gidermiş olacak.
FENERBAHÇE PUAN FARKINI KORUMAK İSTİYOR
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında puan farkını korumak istiyor.
Sarı-lacivertliler, ikinci sıradaki Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 6-1 yenerek maç fazlasıyla puan farkını 3'e indirdiği 24. haftada, zorlu deplasmanda Trabzonspor'u mağlup ederek, farkı yeniden 6 puana çıkarmayı hedefliyor.
Öte yandan Fenerbahçe'de Trabzon'a götürülen Egemen Korkmaz'ın büyük ihtimalle 18 kişilik kadroda yer almadığı belirtiliyor... Bu oyuncunun yerine Kadlec'in görev yapması bekleniyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Trabzon'a 20 futbolculuk kalabalık bir kadro ile gitmesinin arkasında Egemen'in sakatlığının olduğu öğrenildi.
Kadlec çok mutlu
Çek basınına konuşan Kadlec, "Tekrar sahalara dönmek ve futbol oynamaya başlamak mutluluk verici. Trabzonspor maçı için tekrar kadroya dahil edildim ve bu yüzden çok sevinçliyim. Uzun süredir futbol oynamamış olmanın verdiği sıkıntılar olsa da yavaş yavaş kendimi bulmaya başladım. Elimden geleni yaparak hatasız oynamaya çalışıyorum" dedi.
Öte yandan Saat 20.00’da oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe mücadelesinde Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akın ve Asım Yusuf Öz yapacak.
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftası Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak zorlu mücadele ile kapanacak. Karşılaşma öncesi sarı-lacivertliler 51 puanla lider durumda bulunurken, Galatasaray 48 ve Beşiktaş 46 puanla hemen arkasında yer alıyor. Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolundaki önemli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş haftayı 3 puanla kapatırken, sarı-lacivertlilerin puan kaybını bekliyor. Trabzonspor ise kritik karşılaşma öncesi 34 puanla 7. sırada yer alıyor. Bordo-mavililer liderle aradaki puan farkını azaltmak isterken, Fenerbahçe ise en yakın rakibi Galatasaray ile puan farkını 6’ya çıkarmayı hedefliyor.
113. KARŞILAŞMA
Fenerbahçe ile Trabzonspor, bu akşam oynanacak maç ile 113. kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki 40 yıllık rekabet, 13 Şubat 1974’te Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başladı. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 112 maçın 44’ünü Fenerbahçe kazanırken, bordo-mavililer ise 37 galibiyet aldı. 31 karşılaşmada ise rakipler birbirlerin üstünlük sağlayamadı. Sarı-lacivertliler bu maçlarda 137 gol atarken, Trabzonspor 126 golle karşılık verdi. Öte yandan Trabzonspor, Fenerbahçe’yi son 9 resmi karşılaşmada yenemedi.
LİG MAÇLARINDA FENERBAHÇE ÜSTÜN
Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde şimdiye dek 81 kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan lig maçlarında Fenerbahçe 33, Trabzonspor 22 galibiyet alırken, 26 maçta ise eşitlik bozulmadı. Sezonun ilk yarısında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan lig maçı golsüz sona erdi.
AVNİ AKER’DE TRABZONSPOR ÖNDE
Trabzon’da oynanan maçlarda, ev sahibi Trabzonspor’un sarı-lacivertlilere karşı üstünlüğü dikkat çekiyor. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında şimdiye kadar Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan resmi ve özel 45 maçta bordo-mavililerin 20, Fenerbahçe’nin ise 14 galibiyeti bulunuyor. 11 karşılaşma ise iki takım arasındaki eşitlik bozulmadı. Ev sahibi ekip 55 gol kaydederken, sarı-lacivertliler ise 43 gol attı. Geçen sezon Trabzon’da oynanan lig maçını Fenerbahçe 3-0 kazanmayı başarmıştı.
BARONI VE ALVES YOK
Fenerbahçe’de, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Elazığspor karşılaşmasında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Cristian Baroni Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Portekizli futbolcu Bruno Alves de maç kadrosunda yer almıyor.
BORDO-MAVİLİLERDE 3 EKSİK VAR
Zorlu karşılaşmaya saatler kala, Trabzonspor’da sakatlıkları devam eden Sol Bamba, Kadir Keleş ve kalp rahatsızlığı geçiren Emre Güral’ın Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecekleri öğrenildi.
WEBO 4 MAÇ SONRA
Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle 4 maçtır forma giyemeyen Kamerunlu futbolcu Pierre Webo, teknik direktör Ersun Yanal’ın görev vermesi halinde forma giyebilecek. Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda 2-1 kaybedilen Eskişehirspor maçında sakatlanan Webo, sarı-lacivertlilerin Trabzonspor maçı kadrosunda yer alıyor.
TRABZONSPOR EVİNDE KRAL
Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığı 12 karşılaşmada 8 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, sadece 1 yenilgi gördü. Bordo-mavililer rakip filelere 22 gol bırakırken, kalesinde ise 11 gol gördü. Trabzonspor evindeki tek yenilgiyi ise Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Akhisar Belediyespor’a karşı 4-2’lik skorla almıştı.
Bu arada takımların sahaya sürmesi beklenen muhtemel ilk 11'leri ise, az önce belli olurken ev sahibi ekip Trabzonspor'un karşılaşmaya, Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Mustafa Akbaş, Colman, Adrian, Bourceanu, Özer, Olcan Adın ve Henrique'den olauşacak bir 11 ile çıkması beklenirken Fenerbahçe'nin ise karşılaşmaya, Volkan, Gökhan Gönül, Bekir, Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Alper Potuk, Sow, Emenike'den oluşacak bir 11 ile çıkması muhtemel gözüküyor.
Yeni yılın ikinci derbi karşılaşmasında Fenerbahçe Trabzonspor maçını bu akşam saat 20.00'den itibaren şifreli olarak lig tv kanalından izleyebilirsiniz.
Fenerbahçe Trabzonspor maçının canlı anlatımı ise, spor sayfamızda yer alacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...