Tgrt Haber
10 Mart 2014 21:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı sonrası taraftardan baskın

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası bir grup taraftarın protokol tribününü basmak istemesi, büyük bir tehlikeyi beraberinde getirdi.

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı sonrası taraftardan baskın
trabzonspor, fenerbahçe, protokol, baskın, taraftar,

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve tribünlerde çıkan olaylar sebebiyle tatil eden karşılaşmadan sonra olaylar hemen bitmedi. Mücadelenin ardından Hüseyin Avni Aker Stadı'nda birbirine çok yakın bulunan Protokol girişi, futbolcuların çıkış kapısı ve Basın Tribünü giriş kapısında Trabzonsporlu taraftarlar bulundu. NTVSpor muhabiri Onur Tuğrul'un verdiği bilgiye göre Trabzonsporlu taraftarlar Protokol tribüne giren kapıdan içeriye girmeye çalıştı ve çevik kuvvet ekipleri taraftarlara engel oldu. Fenerbahçe takım otobüsü de bu kapıların çıkışında yer aldı. Çatışmalarda yaralı polislerin de bulunduğu gelen haberler arasında...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...