Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 09:51 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 10:00

Trabzonspor, İstanbulspor maçına Kazım Koyuncu anısına 3 puan hedefi ile çıkıyor

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor deplasmanda İstanbulspor’a konuk oluyor. Yeni sezona da mutlak şampiyonluk parolası ile çıkan bordo mavili takımda Abdullah Avcı’nın öğrencileri sahadan 3 puan ayrılarak lige güzel başlangıç yapmak istiyor. Öte yandan İstanbulspor mücadelesi Trabzonspor için ayrı bir önem taşıyor. Karadeniz müziğinin efsane ismi Kazım Koyuncu’nun 2004-2005 sezonunda tribünden izlediği son maç olmuş, bir ay sonra ise hayatını kaybetmişti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Trabzonspor, İstanbulspor maçına Kazım Koyuncu anısına 3 puan hedefi ile çıkıyor
trabzonspor,kazım koyuncu,süper lig,istanbulspor

Şampiyon Trabzonspor yeni sezonun ilk maçında İstanbul’da sahaya çıkıyor. Ligin yeni ekibi İstanbulspor ile Süper Kupa’yı kaldırdıkları Olimpiyat Stadyumu’nda İstanbulspor ile karşılaşacak. Saat 21.00’de başlayacak mücadelede maçın hakemi Arda Kardeşler oldu.

“ÇOK İSTEKLİ VE HIRSLIYIZ”

Yeni sezona Abdullah Avcı yönetiminde mutlak şampiyonluk parolası ile çıkan Avcı’nın öğrencileri 3 puan ile sahadan ayrılmak istiyor. Geçen sezon bir tarih yazdıklarını söyleyen teknik direktör Abdullah Avcı “Trabzonspor, geçen sezon ligi forse ederek şampiyon olmuş bir takımdır. Tadını aldık bir kere… Bu şampiyonluk hepimizin hafızasında yaşayacak. Şimdi yeni bir sayfa açık. Çok hırslı ve istekliyiz. Hedefimiz bir kere daha şampiyon olmak” dedi.

“GEREKEN TAKVİYELERİ YAPTIK”

15 yıllık teknik adamlık kariyerinde kupası olmayan Abdullah Avcı, Trabzonspor ile 1,5 senede üç kupa havaya kaldırmayı başardı. Başarılı teknik adam, yeni sezon öncesinde “Bu takım bir kere şampiyon olsun diye kurulmadı. Trabzonspor'un her sezon en büyük transferi taraftarı. Bize bunu bugün de hissettiriyorlar. Yeni bir hikâyeyi beraber yazmak için yola çıkıyoruz. Gereken takviyeleri yaptık ve her şeye yeniden başlıyoruz. Trabzonspor'a üst üste şampiyonluklar yakışır. Geçen sene eksik olduğumuz taraflara yoğunlaşacağız ve yine başaracağız” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, İstanbulspor maçına Kazım Koyuncu anısına 3 puan hedefi ile çıkıyor

KAZIM KOYUNCU’NUN ANISINA SAHAYA ÇIKIYOR

İstanbulspor ile Trabzonspor en son 2004-05 sezonunun 34. haftasında Olimpiyat Stadında karşılaşmış, bordo mavililer sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. O karşılaşma, Trabzon'un sembollerinden sanatçı Kazım Koyuncu'nun tribünden seyrettiği son maç olmuştu. Koyuncu, yaklaşık bir ay sonra hayata veda etmişti.

Trabzonspor, İstanbulspor maçına Kazım Koyuncu anısına 3 puan hedefi ile çıkıyor

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...