Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Nisan 2014 21:07

Trabzonspor kendi evinde Gaziantepspor'u 2-1'le geçti

Son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor Gaziantepspor engelini de 2-1'lik skorla aşmayı başardı.

Trabzonspor kendi evinde Gaziantepspor'u 2-1'le geçti
TRABZONSPOR - GAZİANTEPSPOR, Trabzonspor haberleri, Trabzonspor,

Son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor Gaziantepspor engelini de 2-1'lik skorla aşmayı başardı. TRABZONSPOR - GAZİANTEPSPOR: 2-1
STAT: Avni Aker
SAAT: 19.00
HAKEM: Yunus Yıldırım
TRABZONSPOR:Onur, Bosimgwa, Mustafa, Kadir, Zeki, Bourceanu, Caner, Olcan, Adrian, Yusuf, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı
GAZİANTEPSPOR: Karcemarkas, Şenol, Bekir, Ekrem, Stankevicus, Muhamed, Mustafa, Binya, Traore, Serdar, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Tahsin Tam
Gol: Dk. 7, 43 Henrique, Dk. 63 Cenk Tosun
İLK YARIDAN DAKİKALAR
14. dakikada Yusuf Erdoğan'ın soldan pasında altı pas içinde son anda araya giren Traore, Henrique'ye gelmeden topu kornere göndererek mutlak bir tehlikeyi önledi. 27. dakikada Muhammed İldiz'in soldan kullandığı köşe vuruşunda, yakın mesafedeki Stankevicius'un kafa şutunda, top direğin az farkla yanından auta çıktı. 43. dakikada Muhammed İldiz'in soldan kullandığı köşe atışında, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın uzaklaştırmak istediği top, Cenk Tosun'un önüne düştü. Bu futbolcunun ceza alanı dışından şutunda meşin yuvarlak yandan auta gitti. 43. dakikada Henrique'nin pasında, yakın mesafede Yusuf Erdoğan'ın şutunda, top savunmadan döndü. Dönen top ile buluşan Henrique, yerden bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0 Bordo-mavili takım, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...