Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 12:13

Trabzonspor sol bekini İtalya'da buldu! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Trabzonspor, İtalya'nın dev kulübü Inter'in sol beki Dalbert'i kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Bordo-mavililer, 27 yaşındaki sol bekin transferinde pole pozisyonunda bulunuyor. CSKA yabancı sebebiyle zorlanıyor, Yunan ekibi ise para sıkıntısı çekiyor.

Trabzonspor sol bekini İtalya'da buldu! Son dakika transfer haberleri
Dalbert,Trabzonspor,Inter

Bordo-mavililerin, İnter'in sol beki Dalbert transferinde önemli bir ilerleme kaydettiği belirtildi. Karadeniz ekibinin peşinde olduğu Brezilyalı futbolcuyla CSKA Moskova ve Olympiakos da ilgileniyordu. Özellikle Ruslar, transferde ciddi bir rakip konumundaydı. Ancak Rus basınında çıkan haberlere göre kadrosunda en fazla 8 yabancı bulundurma zorunluluğu olan CSKA, 10 kişilik kontenjanında yer açamadı. Bu sebeple Dalbert transferini askıya aldı. Trabzonspor'un transferdeki bir diğer rakibi de Olympiakos. Yunan ekibi de Fırtına kadar güçlü bir teklif sunamadı.

EURO 2020 ÖRNEĞİ

Karadeniz ekibinin hocası Abdullah Avcı yönetimle yaptığı görüşmede, Dalbert'in oyun sistemi için çok önemli olduğunu vurguluyor. Deneyimli çalıştırıcı, bordo-mavili idarecilere "EURO 2020'yi izlemişinizdir. Beklerin turnuvası oldu. Günümüz futbolunda bekleriniz kusursuz olmalı" ifadelerini kullandı. Avcı, olası Dalbert transferiyle mükemmel defans kurgusuna sahip olacak. Sağda Bruno Peres oynayacak. Ortada klasik Vitor Hugo-Edgar İe ikilisi görev yapacak. Sol bekte de Dalbert forma giyecek. Böylece Avcı'nın 'kalite' vurgusu transferlerle tamamlanmış olacak.

Birçok talibi olmasına rağmen Dalbert'in Trabzonspor'a sıcak baktığı kaydedildi. 27 yaşındaki oyuncunun, bordo-mavili ekibin teklifine olumlu yaklaşmasında Gervinho, Bruno Peres ve Marek Hamsik gibi 'marka' isimlerin Karadeniz ekibini tercih etmesi etken oldu. Yönetim yine de işi imza aşamasına getirmeden "Bitti" gözüyle bakmıyor.

İTALYANLARA GÖRE BİTTİ

Trabzonspor her geçen gün Dalbert'e daha fazla yaklaşırken İtalya basına da Brezilyalı futbolcunun yakın zamanda bordo-mavili formayı giyeceğini belirtiyor. Çizme basınında dün de "Dalbert, Trabzonspor'a doğru" manşetleri atıldı.

DALBERT KİMDİR?

Inter'in 2 sezondur kiralık gönderdiği Dalbert, sırasıyla Fiorentina ve Rennes'te 1'er sezon geçirdi. 2017 yılında Nice Kulübü'nden 21 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Dalbert, başta sol bek olmak üzere sol açık pozisyonunda da forma giyebiliyor. 27 yaşındaki futbolcu bugüne kadar kulüpler kariyerinde 199 maçta 3 gol ve 18 asist kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...