Tgrt Haber
14 Ocak 2022 19:45

Trabzonspor Yusuf Erdoğan'ı resmen açıkladı! İşte maliyeti...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'in lideri Trabzonspor ara transfer döneminde de eksiklerini erkenden bitirmekte kararlı... Birçok yeni ismi kadrosuna katan Karadeniz ekibi son olarak Kasımpaşa'da forma giyen eski futbolcusu Yusuf Erdoğan'ın transferini resmen açıkladı.

Trabzonspor Yusuf Erdoğan'ı resmen açıkladı! İşte maliyeti...
Trabzonspor,Yusuf Erdoğan

Trabzonspor transferde de hız kesmiyor... Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefinde olan ve zirvede rakipleriyle arasını iyice açan bordo-mavililer, sürpize izin vermemek adına eksik bölgelerini tamamlamaya devam ediyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fırtına, yerli rotasyonunu Yusuf Erdoğan ile güçlendirdi. Trabzonspor, 29 yaşındaki futbolcunun transferi için anlaşmaya vardı.

Trabzonspor kış transfer döneminde geçtiğimiz günlerde Kouassi, Edin Visca ve Puchacz imzalarını duyurmuştu.

MALİYETİ BELLİ OLDU!

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Yusuf Erdoğan'ın, Kulübümüze transferi konusunda Kasımpaşa A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Kasımpaşa A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak, 2(İki) taksit halinde toplam 500.000.-EUR + KDV ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

Oyuncuya ödenecek ücret ise şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Yusuf Erdoğan ile 3,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2021/22 futbol sezonu ikinci yarısı için 3.500.000.-TL, 2022/23 futbol sezonu için 7.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlarda bir önceki sezon aldığı ücrete (Tüfe+Üfe/2) oranında artış uygulanarak ödeme yapılacaktır.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık ücretin %10'u ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...