Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Aralık 2021 19:22

Trabzonspor'a Masouras müjdesi! Bakasetas ve Siopis devrede...

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Masouras, Trabzonspor hesaplarının kendisiyle ilgili yaptığı paylaşımları yakından takip etmeye başladı. Bakasetas ve Siopis de vatandaşları için devrede. Daha önce Panionios takımında birlikte oynayan Siopis ile Masouras, Trabzon'da yeniden bir araya gelebilir...

Trabzonspor'a Masouras müjdesi! Bakasetas ve Siopis devrede...
Trabzonspor,Kouassi,Ahmet Ağaoğlu,Abdullah Avcı,Bakasetas,Siopis,Yunanistan,Georgios Masouras

İlk transferini 27 yaşındaki Fildişili kanat oyuncusu Kouassi ile yapan Trabzonspor, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı, kanat ve sol bek transferinin ocak ayına kadar bitirilmesini kararlaştırmıştı.

10 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Kanat için 1 numaralı aday Georgios Masouras. Olympiakos ilk etapta kapıyı 10 milyon euro'dan açarken, Trabzonspor satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle toplamda 5 milyon euro'luk bir rakamı gözden çıkarmıştı. Heyecanlandıran hareket ise Masouras'ten geldi. 27 yaşındaki futbolcu sosyal medyada Trabzonspor sayfalarının paylaşımlarını takip etmeye başladı.

BAKASETAS DEVREDE

Tecrübeli futbolcunun transferiyle alakalı kulüpler arasındaki görüşmeler sürerken, Georgios Masouras da gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Daha önce birçok kez Siopis ve Bakasetas ile iletişime geçen Yunanistanlı yıldızın menajerinden de sürekli olarak bilgiler aldığı öğrenildi. Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Masouras konusunda şartlar zorlanırken, oyuncunun Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Bundaki en büyük etken ise Yunanistan Milli Takımı'ndan takım arkadaşları Bakasetas ve Siopis... Bu ikili, Masouras'ın gelmesi konusunda kilit rol oynuyor. Bakasetas, "Gel birlikte şampiyon olalım. Burada seni bekliyoruz" diyerek pres yapıyor.

Trabzonspor'a Masouras müjdesi! Bakasetas ve Siopis devrede...

ÜLKE DIŞINA ÇIKMADI

Masouras, 1 Ocak 1994'te Yunanistan'ın Kechrinia şehrinde doğdu. Kariyerine Apollon U20 Takımı'nda başlayan yıldız, İlysiakos, Panionios ile Olympiakos formaları giydi. Transfermarkt'a göre piyasası 7.5 milyon euro. 1.84 boyundaki oyuncu bu sezon 21 maçta forma giydi ve 6 gol, 4 asistlik performansıyla dikkat çekti. 23 kez de Yunanistan Milli Takım formasını giyen Masouras'ın 3 golü bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...