Tgrt Haber
28 Haziran 2021 12:59

Trabzonspor'a Sörloth müjdesi

Trabzonspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerek Alman ekibi Leipzig’e transfer olan ve Almanya’da bekleneni veremeyen Alexander Sörloth bordo-mavililere dönüyor.

Trabzonspor'a Sörloth müjdesi
Trabzonspor,Sörloth,Leipzig

Trabzonspor’un uzun süredir yolunu gözlediği Sörloth için müjdeli haber Almanya’dan geldi. Alman basını, Leipzig’in forvet bölgesine Lukas Nmecha’yı transfer etmek istediğini ve Alexander Sörloth'un bordo-mavili takıma transferi için herhangi bir engel kalmadığını yazdı.

Leipzig’in forvet bölgesine Lukas Nmecha’yı düşünmesi Sörloth’un forma şansını iyice azalttı. Alman basınında yer alan haberlere göre, Leipzig, Manchester City’nin U23 takımında forma giyen Nmecha’yı transfer etmek istiyor. Alman ekibi, bu transfer için 10 milyon euro’yu gözden çıkardı.

"ÖNCELİK FIRTINA'DA"

Bundesliga ekibi, Nmeche’yi transfer ederse Sörloth’u eski formunu yakalayabilmesi ve maaşının karşılanması adına kiraya verecek. Trabzonspor , Sörloth için en istekli takım konumunda bulunuyor. Haberde ayrıca, kiralama ya da satın alma konusunda önceliğin bordo-mavili kulübe ait olduğu bilgisi de verildi. Haberde, “Sörloth kampa çağrıldı ancak Leipzig’de kalma şansı artık yok gibi. Büyük ihtimalle Norveçli oyuncu kiralık olarak gönderilecek. Eski kulübü Trabzonspor, Sörloth’u çok istiyor” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...