Tgrt Haber
13 Ekim 2021 06:13

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçı öncesi Hamsik sancısı

Fenerbahçe maçı öncesinde takımın kilit isminin milli takımda sakatlanması ve durumunun belirsizliği can sıktı.

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçı öncesi Hamsik sancısı
marek ahmsik,,trabzonspor,

Bordo mavililerde pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi can sıkan bir haber geldi. Djaniny ve Dorukhan’ın takıma katılmasıyla keyiflenen Trabzonspor’da bu sezonun kilit ismi Marek Hamsik sakata geldi.

Ülkesi Slovakya’nın Hırvatistan ile yaptığı maçta sakatlanan tecrübeli isim maça devam edemedi. Arka adalesinde çekme olduğu belirtilen oyuncunun yarın MR’ı çekilecek ve kesin durumu belli olacak.

ALTERNATİF HAZIRLIK

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın değişmez oyuncuları arasında olan Hamsik’in durumu belirsizliğini korurken alternatif plan hazırlığı da var.Koita veAbdulkadir Parmak’tan da mahrum kalacak bordo mavililerde az da olsa teknik ekibi sevindiren olay iseBerat Özdemir’in siftah yaptığı millî takımda iyi performans sergilemesi ve moralli dönmesi.Avcı genç orta sahayı Fenerbahçe mücadelesine on bir başlatacak.

Hamsik, bu sezon Trabzonspor'un lig ve Avrupa'da oynadığı 12 karşılaşmanın tamamında forma giyip, bin 74 dakika görev aldı. Slovak oyuncu 1 gol ve 2 asiste adını yazdırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...