Tgrt Haber
29 Ekim 2021 06:34

Trabzonspor'da futbolculara Rizespor uyarısı

Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı bu akşam misafir edecekleri Çaykur Rize’nin sıralamadaki durumuna aldanmamaları gerektiğini söylerken “Aynı disiplinle devam edeceğiz” dedi.

Trabzonspor'da futbolculara Rizespor uyarısı
trabzonspor,süper lig,çaykur rizespor,maç,futbol

Süper Lig’in 11. haftasında sahasında komşusu Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan lider Trabzonspor geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alarak çıkışa geçmek isteyen rakibi karşısında kazaya uğramak istemiyor. Maç analizleri öncesi ve sonrasında oyuncularıyla yaptığı değerlendirmelerde takımına güvendiğini ve çok güzel duygular yaşadıklarını yineleyen Teknik Direktör Abdullah Avcı bu süreçte her oyuncunun hazır olmasını ve takıma daha çok katkı vermesini istedi.

RİZE YÜKSELİŞTE

Bir tarafta ligin namağlup lideri, diğer tarafta sıralamanın sonuncusunun kapışması büyük merak uyandırıyor. Avcı, öğrencilerine her maç olduğu gibi bu maçta da aynı ciddiyetle oynamaları ve oyun planından kopmamaları gerektiğini hatırlatarak, “Kesinlikle gevşemek, rehavete kapılmak yok. Rize’nin puan cetvelindeki yeri kimseyi yanıltmasın. Geçen hafta kazandılar ve devamını getirmek istiyorlar. Biz de aynı disiplinle yola devam etmeliyiz” uyarısında bulundu.

Trabzonspor'da futbolculara Rizespor uyarısı

BAKASETAS VAR, NWAKAEME YOK

Bu sezon attığı gollerle Trabzonspor’u sırtlayan Bakasetas, sakatlığını tamamen atlattı ve Ç. Rizespor maçında forma giyebilecek. Takımın son çalışmasına katılan Nwakaeme’nin ise riske edilmeyeceği öğrenildi. Bordo mavililerde sakat olan Peres ve Trondsen de forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR-ÇAYKUR RİZE MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Hugoi Denswil, Berat, Hamsik, A. Kadir Ömür, Bakasetas, Djaniny, Gervinho
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Baiano, Selim, Holmen, Cemali, Dabo, Phiri, Bolasie, Boldrin, Deniz, Pohjanpalo

 

Trabzonspor'da futbolculara Rizespor uyarısı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...