Tgrt Haber
07 Aralık 2021 06:57

Trabzonspor’da yeni isimler yolda: 3 takviye daha

Sol kanadı güçlendiren Trabzonspor’da yeni isimler yolda. Kouassi ile birlikte bir kanat daha düşünen yönetim sol bek ve stopere de takviye yapma düşüncesinde. Başkan Ağaoğlu’nun Sörloth ile görüşmesi camiada farklı umutlara sebep oldu.

Trabzonspor’da yeni isimler yolda: 3 takviye daha
trabzonspor,,süper lig,,transfer,,Aleksander Sörloth,

Karadeniz ekibinde transfer heyecanı da yaşanıyor. Evrard Kouassi ile söz kesen Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan “Biz yönetim olarak üzerimize düşen görevleri yapıp, bütün takviyeleri 15-20 gün içerisinde kadroya katacağız. 3-4 takviye yapacağız gibi gözüküyor” dedi. Kouassi ile birlikte bir kanat daha düşünen yönetim sol bek ve stopere de takviye yapma düşüncesinde.

SÖRLOTH ORADA MUTSUZ

Şu anki görüntü böyle ama Başkan Ağaoğlu’nun Aleksander Sörloth ile görüşmesi camiada farklı umutlara sebep oldu. Yeniden başkan seçildiği gün Norveçli golcüyü arayan ve eski golcülerinin doğum gününü kutlayan Ağaoğlu, aralarındaki konuşma hakkında ise “Sır” dedi. Trabzon’da gol kralı olan ve Leipzig’e satılan oradan da Real Sociedad’a kiralanan Sörloth 16 haftada 90 dakika görmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...