Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2021 16:23

Trabzonspor’dan flaş transfer hamlesi! Mehmet Topal…

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve Bruno Peres, Gervinho, Marek Hamsik ve Keita gibi yıldızları kadrosuna katan Trabzonspor, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'da da forma giyen tecrübeli futbolcu Mehmet Topal, bordo-mavililerin gündemine geldi.

Trabzonspor’dan flaş transfer hamlesi! Mehmet Topal…
Mehmet Topal,Trabzonspor

Trabzonspor orta sahaya alternatif olacak isimlerin peşine düştü... Teknik direktör Abdullah Avcı, orta sahaya 30 yaş üstü alternatif bir isim arıyor.

Takvim'in haberine göre; Avcı'nın yönetime son verdiği listede Mehmet Topal'ın ismi de yer aldı. Bordo-Mavililer, Mehmet Topal'ı transfer ederek orta sahadaki forma rekabetini kızıştırmak istiyor.

STOPERLERİ DE YEDEKLEYEBİLİR

Mehmet Topal hem ön libero hem de stoper bölgesinde forma giyebiliyor. Yabancı kuralı göz önüne alınırsa birden çok mevkide başarıyla görev yapabilen Mehmet Topal joker olarak kullanılabilir. 1 Temmuz'da boşa çıkan 35 yaşındaki oyuncu Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Başakşehir gibi takımlarda oynadı.

Tecrübe abidesi Mehmet Topal, Süper Lig'de 338 maça çıktı. Bu maçlarda 20 gol atarken 22 de asist yaptı. 81 kez A Milli Futbol Takımı forması giyen Mehmet Topal'ın güncel piyasa değeri ise 350 bin Euro.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...