Tgrt Haber
11 Temmuz 2021 19:31

Trabzonspor'dan Galatasaray'a Mario Rui çalımı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Transferin en hızlı takımı olan Trabzonspor, birçok yıldızı kadrosuna katmıştı. Bordo-mavililer, Galatasaray'ın da renklerine bağlamak istediği Mario Rui için de devreye girdi.

Trabzonspor'dan Galatasaray'a Mario Rui çalımı! Son dakika transfer haberleri
Mario Rui,Trabzonspor,Galatasaray

Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, transferin de en hareketli takımı konumunda... Fırtına daha önce Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik ve Fode Koita gibi önemli isimleri renklerine bağlamıştı. Transferde hız kesmeyen bordo-mavililerde yeni gündem, Sol bek mevkiisine acil transfer yapmak isteyen Trabzonspor, Galatasaray'ın da istediği Napolili Mario Rui'ye kanca attı.

İtalyan basınından Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Trabzonspor, Napoli forması giyen 30 yaşındaki Portekizli sol beki kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'ın da bu oyuncu için kiralama teklifi yaptığı vurgulandı.

Kariyerine Sporting altyapısında başlayan Mario Rui Benfica, Parma, Empoli, Roma ve Napoli gibi takımlarda forma giydi. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan Rui'nin, Napoli ile olan sözleşmesi 2025'te sona eriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...