Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Aralık 2021 19:42

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer çalımı! Dennis Man...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'deki formuyla dikkat çeken Trabzonspor, devre arası transfer dönemi için düğmeye bastı. Eksik bölgelere yapılacak nokta atışı takviyelerle iddiasını güçlendirmek isteyen bordo-mavililerle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İtalyan kulübü Parma, Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Rumen futbolcu Dennis Man'i Trabzonspor'a teklif etti.

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer çalımı! Dennis Man...
Trabzonspor,Parma,Galatasaray

Sezon başında Cornelius'u ciddi bir bonservis bedeliyle satan, ayrıca Gervinho'yu Trabzonspor'a veren İtalyan ekibi Parma bu kez Galatasaray'ın uzun süredir takip ettiği Dennis Man'i bordo-mavililere önerdi.

TERİM AÇIKLAMIŞTI

Fatih Terim daha önce Dennis Man ile ilgilendiklerini ve bu transferin gerçekleşmesini istediğini söylemişti. Terim, "İstedik oyuncuyu ama o kadar da ısrarlı değildik, istedik. Parma, Serie B'de de olsa vermeyeceğini söyledi. Orada öyle kalmıştı konu. Ocakta ne olur bilmiyorum. Açıkçası o gün için biz kulüp olarak başkanımız da ben de öyle bir istekte bulunduk ama Parma 'Hayır' dedi." ifadelerini kullanmıştı.

PARMA, TRABZONSPOR'A ÖNERDİ

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Cornelius'un transfer taksitinin ödenmesi sürecinde yapılan hesap numarası güncellemesi sırasında Parma'nın profesyonelleri, Dennis Man için Trabzonspor'la bilgi alışverişinde bulundu. Serie B'den Serie A'ya çıkma sürecinde çok geride kalan İtalyan ekibinin profesyonelleri Trabzonspor'a Rumen oyuncuyu isteyip istemediklerini sordu.

Bordo-mavililerin Cornelius'la ilgili ödeme planlarında herhangi bir sorun yaşanmaması, hem Cornelius hem de Gervinho'nun paralarını alma konusunda sorun yaşamamaları Parma'nın dikkatini çekti.

Ayrıca Parma'nın Man'la ilgili operasyonda Trabzonspor'un gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağını da düşünmesinin teklifte önemli payının olduğu düşünüldü. Kulübün profesyonelleri Parma'nın Man teklifini yönetime sundu. Abdullah Avcı ve yönetim olumlu cevap verirse Man için harekete geçilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...