Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2021 09:25

Trabzonspor'dan Ömer Toprak sürprizi! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Werder Bremen'de forma giyen Ömer Toprak'la temasa geçtiği iddia edildi. 31 yaşındaki milli stoperin, Werder Bremen'in 2. lige düşmesi nedeniyle bordo-mavililere gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Trabzonspor'dan Ömer Toprak sürprizi! Son dakika transfer haberleri
Ömer Toprak,Trabzonspor

Geniş ve alternatifli bir kadroyla sezona başlamayı planlayan Trabzonspor için gündeme gelen son isim Ömer Toprak oldu. Bordo-mavililerin Werder Bremen ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki stoperle temaslara başladığı iddia edildi.

2. Lig'e düşmesinin ardından Alman ekibiyle yollarını ayırmayı planlayan tecrübeli savunmacınında da Karadeniz ekibine gelmeye sıcak baktığı ileri sürüldü. Kariyerinde Freiburg, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund formaları giyen Ömer Toprak, 27 kez de A Milli Takım kadrosunda yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...